Witam byłam u lekarza okazało się że Wiki nie ma opryszczki tylko zapalenie jamy ustnej ma taką zawiesinę do smarowania jamy Klaudia ma anginę ropną i antybiotyki
jeszcze po pracy przychodzę do domu poodkurzane jest ale jak weszłam do kuchni to
pełno szklanek talerze brudne blat uciaprany koszmar
już ja sobie z M porozmawiam
Magda ty mi powiedz czy te panele faktycznie trzeba tak często myc ja myję co dwa dni jak myślisz wystarczylo by to M odkurza codzinnie ale trochę mnie przeraziłaś że tak ze szmatką latasz ja na to nie mam czasu i kupno paneli pod znakiem zapytania odpowiedz bo sama nie wiem kupowac czy nie , a jak nie to co bo dywanów nie chcę.
Madziorka sliczne zdięcia a co do gorylowych wymiarów no wiesz co...my też planujemy wypad do zoo ale nie wiem kiedy bardziej korci mnie to miniaturowe miasteczko w Wadowicach.
Indygo super fotki wogule jak tak na was patrzę to sie zastanawiam gdzie wyś cie te dzieci chowały ja jakoś nie mogę pozbyc się tej mojej nadwagi maży mi się chociaż 5kg.
Karla super że roczek wypalił a gdzie foty dawaj je tu
Asiulko super że już wypoczywaj a pogodą się nie przejmuj od czwarku ma byc już ślcznie
Alineczka myślałam o tobie jak tam wam się podoba i czy pogoda dopisuje super że jesteś
Juli ja też mam nadzieję że to nic strasznego
Madziorka jejciu kiedy ty na to wszystko masz czas podziwiam cię ja jakoś siły nie mam , a te wycieczki to super sprawa u nas w pobliżu nic nie ma takiego .Jak tak patrzę na te zdięcia to jednym słowem Anglia kusi.Powiedz mi wy tak wszystko dookoła siebie macie czy musicie spore kawały pokonywac