Witam!
U nas dzis jest taaak duszno i goraco ... nie daje rady ... i jeszcze od rana zakupy , gotowanie , sprzatanie ... dopiero teraz usiadlam i mam chwile na odpoczynek ... ledwo zyje ... moj skarbek wlasnie spi
Pisalam , ze osattnio sie przeziebilam i Kourosh takze ... no wiec czujemy sie lepiej ... z tym , ze Smerfik ma goraczke , bez przerwy ... od niedzieli bola go dziasla ... tak jakby zeby madrosci rosly ... sa cale czerwone i powiekszone
tak mi go szkoda ...
na poczatku myslalam, ze moze ma dziurke w zebie ... bo neistety ostatnio codziennie je cos slodkiego ... tak mi glupio bo zarzekalam sie, ze zadnych slodyczy ...jak najdluzej ... ale brak mi ostatnio stanowczosci ... troche chce jemu wynagrodzic to , ze nie jestem juz tak w pelni sprawna
wiec, ogladam jego paszczaka kiedy tylko moge i dziurki nie widac ... poza tym dziasla po obu stronach ma nabrzmiale... wiec troche dziwne by bylo , gdyby akurat dwa ostatnie dolne zabki zaprochnily sie
stawiam jednak na przeklete zabkowanie ...
czy to mozliwe???
bidulek jesc nie moze zbytnio ... jada czesto,ale jak myszka ... i wciaz ma temperature ... choc dostaje lekarstwo na zbicie ...
Wyzalilam sie
Aginka ...
brawa najwieksze dla Ciebie i dla Malwinki ... ja rowniez niesmialo zazdroszcze , ze juz bez pieluszki pannica biega ... wlasnei tego sie boje, z eniedlugo utone w pieluszkach ... i tylko w kolko bedzie karmeinei i przewijanie ...
Te wiesci jednak mobilizuja mnie ... dzis znowu kourosh biega bez pieluszki ... tylko akurat , gdy robilam klopsiki na obiad jemu zachcialo sie kupy
wiec zalozylam pieluche ... i jak tu byc konsekwentnym ? przeciez sie nei rozdwoje? jak ?Ty sobie radzilas?
ja nie znioslabym sprzeatanie z dywanu wlansie w momencie pichcenia
Maggie ... fajna sprawa z tym darmowym angielskim
mozesz napisac wiecej? kto to organizuje?
Jeszcze raz dziewczyny wielkiie dzieki za mile slowa odnosnie mego brzuszka i Kourosh'ka
:ico_buziaczki_big:
Kristi ... pytalas jakie mamy wybrane imie dla synka ... wiec , zmienilismy zdanie i to ktore ostatnio podawalam jest nieaktualne ... a to na ktore sie zdecydowalismy to niespodzianka