Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

25 lip 2008, 14:54

Massumi to Ty wielka jestes jak ja:) 160 :ico_haha_01:

a teraz wgrywam fotki z aparatu wiec przedstawiam i Wam...

lala jedzie na spacerek
Obrazek

skoro mama w nich nie chodzi to szkoda zeby sie zmarnowaly :ico_haha_01:
Obrazek

w umundurowaniu
Obrazek
tak wlasnie wygladaja zabawy u nas....

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2008, 15:03

GLIZDUNIA, ale CZAD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Miłosz marzy o wózku dla lalek na urodziny... i cały czas mi powtarza, ż e mu obiecałam :ico_noniewiem: :ico_olaboga:

Kama ja chciałam Ci właśnie odradzic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale ni chuchu nie mogę znaleźć fotek anty... czyli odstraszjących :ico_oczko:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2008, 15:10

massumi jak to nie możesz znależć :ico_oczko: To wynika z tego, że jednak u was sama sielanka :ico_oczko:

Glizdunia ale masz agenciarę w domu :ico_brawa_01: Wiktor z kolei otwiera sobie szufladę z bielizną tatusia i wynosi po kolei każdą parę majtek do pokoju teściowej :ico_oczko: Albo dorwie jakąś koszulkę i ją "strzepuje" tak, jakby wyciągnął ją z pralki :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

25 lip 2008, 15:11

Massumi,no to kup wozek to i Ulka sie pobawi!!!....to dopiero bedzie oplacalny zakup!!! :ico_haha_01:
a wogole chcialam Wam pisac ze ogladalam wczoraj film dokumentalny o gejach...i niby badali czy do tego czlowiek dorasta czy juz taki sie rodzi...bo jeden koles myslal ze rodzice go wychowali na geja...ze np. na bale przebierancow ubrali go za dziewczyne w bikini :ico_haha_01: ...i dowiedziono naukowo ze to czy ktos jest gejem czy nie rozstrzyga sie w lonie matki mniej wiecej w drugim trymestrze ciazy....decyduje o tym ilosc testosteronu w organizmie matki ...wiec to ze ktos jest gejem to nie jest zalezne od niego samego....ciekawe nie?bo czasem ludzie gadaja ze np. chlopcy sie nie powinni bawic lalakami bo na geow wyrosna a to nie jest prawdą!!!program fajny byl....

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2008, 15:23

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

no to ja wam pokarzę "sympatię" mojego syna z wrześniowych poprawin weselnych 2007
Obrazek

mam nadzieję, że mimo wszystko w II trymestrze testosteron u mnie nie szalał... bo bardzo bym chciała mieć kiedyś Miłoszowe wnuki :-D

[ Dodano: 2008-07-25, 15:24 ]
a co do wózka... to już widzę walkę o niego .... :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2008, 15:24

Glizdunia mój Wiktor bawił się ostatnio takim wózkiem - śmiesznie to wygladało jak tak popierniczał :ico_oczko: A z tymi genami - zadziwiające ale prawdziwe. Ja mam kuzyna geja.

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2008, 15:25

kamizela, Urszulka z kolei upodobała sobie moje majtki i staniki i namiętnie wkłada je na głowę... albo topy ... i paraduje w nich jak w workach pokutnych... :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-07-25, 15:28 ]
ja chyba nie znam żadnego....
tzn. moja przyjaciółka ma wujka ... ale ujawnił się nie dawno... po wystąpieniu z seminarium... teraz jest celnikiem i ma stałego partnera... ale rozkochał w sobie ochnaście serc niewieścich... cóż... :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-07-25, 15:42 ]
Tak wygląda zdrowa najedzona dziewczynka :ico_sorki:

Obrazek

a tu mama zrobiła popołudniowy salonik gościnny :ico_oczko:

Obrazek
Ostatnio zmieniony 25 lip 2008, 21:30 przez massumi, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

25 lip 2008, 16:04

ciasto w piekarniku, wafle w lodówce, naleśniki z serem w mikrofali. Łazienka i kuchnia posprzątane a pokój wygląda jakby tornado prze niego przeszło. Jutro z rana wyprawa do teściowej bo imieniny ma.

Alicja z szuflad i z półek nic nie wyciąga. Gorzej jak coś zostawię w zasięgi rączek. Wtedy wszystko wyciągnie i chowa do pudła z zabawkami albo do łóżeczka.

Gejów znam kilku. I nic do nich nie mam. Tacy ludzie jak inni.

massumi, salonik gościnny super

GLIZDUNIA, Maya z wózkiem rewelacja. Też chcieliśmy Alicji kupić, ale z przyczyn powierzchniowych narazie się wstrzymujemy. I tak ma już dużo zabawek a jeszcze za dwa tygodnie jedziemy do kuzyna Mariusza który ma 4letnią córcię, więc pewnie coś w spadku dostanie. a w długi weekend widzimy sie z moją siostrą i szwagrem (pierwszy raz będą Alę widzieć) więc pewnie też jakieś prezeny będą

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

25 lip 2008, 16:35

Massumi,popoludniowy salonik rewelacyjny!!!!ach jak Milosz wyrosl,i sympatie juz ma :ico_szoking: :ico_brawa_01: ....ja wlasnie szaleje przegladajac Ikewski katalog :-D :ico_puknij: ...no ale jak juz dowiaza te kanape to trzeba sie bedzie wybrac...po poduchy...po rame co Zborra kupila :ico_haha_01: i po stoliczek dla Mayi...bo bidula nie ma swojego stoleczka....

Ewcik
,my tez z miejscem bardzo krucho...no ale kupilismy bo Maya zapalona mamuska dla lalek wiec wozek miec musi :ico_oczko:.....no ale Wy sie wstrzymajcie bo pewnie kupe zabawek Ala dostanie!!!!

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lip 2008, 17:06

dzieciaki massumi ma po prostu bosskie :ico_brawa_01: macie takie piekne zdjecia, zazdroszcze :ico_wstydzioch:
a dlaczego nie miałabys małemu kupic wozka?u mnie moje rodzenstwo jak było małe to na opak sie bawili, moj brat lalkami a moja siostra samochodami i wyrosli normalnie na hetero..

u nas przeszła straszna ulewa i taki piorun trzasnał gdzies niedaleko ze normalnie sie wystraszylismy :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 2008-07-25, 19:36 ]
Mila juz :555:
my mamy robic pizze i mile :ico_wstydzioch: spedzic wieczor.. ale moj chłop na razie asystuje robotnikowi co remontuje mieszkanie u mojej mamy :ico_zly: nie wiem co mi z tego wieczoru wyjdzie :ico_noniewiem:
jakby co to do jutra :-)

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”