Hej wieczorową pora:)
U nas jako-tako.Tak czytam o tych nockach...Ja miałam takie dżezy z Michałem z soboty na niedzielę-płakał prawie 2h(dałam mu czopek i jakoś zasnął) i tak samo było z niedzieli na poniedziałek,tyle tylko ze płakał,wyginał sie ok.3h-masakra dostał czopik i tak jeszcze sie zrywał w śnie
A w poniedziałek rano zrobił zajebistego kupala,a właściwie lakse i była jak młody bóg!A tak to tez nic nie chciał jeść,ach szkoda słów!!! I praktycznie nie wiem co mu było,podejżewam że mógł zjeść kawałek suchej karmy psu mojej mamy i bolał go brzuszek
A propo tych zębów,to nie wiem czy mam sie martwić,ale powiem że troszkę mnie to zaniepokoiło bo wasze dzieciaszki tyle ich mają,a mój zaledwie 5
a następne 2 dopiero kiełkują!
Z jedzeniem owoców to tak różnie raz ma ochotę na np.brzoskwienie,a następnym razem już nie itp.Banany uwielbia,ale nie może i tak do d....
Becia-współczucia z Ami,wiem co to wariacje w nocy-najgorsze jest to że rano trzeba wcześnie wstać do pracy
Ale biedaczka mówiła, że "goga ała"
BIDULKA,oby jej już nie bolała
Gozdzik-jak tam wózkowa sprawa sie rozstrzygnęła?
Aga-brawa dla Emilki zazębola
Sensibel-jak ci zazdroszczę spania do 9,bohe ja juz nawet nie wiem jak to jest,bo nawet w niedzielę wolną od pracy mały budzi sie najpóźniej o 8
Jutro kochaniutkie juz do was nie zajżę dopiero w niedzielę wieczorkiem,bo jak w każdy piatek śpimy u mojej mamy.A w sobote jedziemy na działkę i śpimy do niedzieli-ma być piękna pogoda!Także miłego weekendu
[ Dodano: 2008-07-24, 23:32 ]
Wkleję wam zdjęcie które ostatnio robi furrorę w śród naszych znajomych,hi,hi
"Nasza Michalina"tylko,ze jakościowo nie jest ładne bo robione z komórki,ale cio tam
Aaa tylko kapelusz jest z lekka za mały Papasi,całuski