Witajcie po weekendzie
My nigdzie nie byliśmy bo mały dalej ma katarek, wczoraj pierwszy raz na chwilę na spacerze.
Asika i AgaSza fajne spotkanie, może kiedyś wszystkie się spotkamy. Zrobimy sobie taki babski wyjazd.
Witaj meggi_ cosik wiem na temat przeprowadzek hehehe ale mam nadzieję, że już niedługo będziesz z nami.
asika82 fajne zdjęcie z synkiem, ale Antoś to chyba bardzo do taty podobny?
Joanna24 super zmontowane zdjęcia, chyba cosik takiego też sobie zrobie. Malgoska też zdjęcia słodkie, prawdziwa ślicznotka z Tosieńki.
Moja Kinga dzis pierwszy raz przewróciła się z plecków na brzuszek-jestem z niej bardzo dumna
brawa dla Kingusi, Igor też dzisiaj pierwszy raz przewrócił się z brzuszka na plecy, ale to chyba bardziej się przewrócił niż świadomie przekręcił
Dziewczyny kiedy zamierzacie podawać zupki i deserki maluszkom?
I te dziewczyny które podają, kiedy podałyście pierwszy raz i jak wygląda u Was dzienny jadłospis??
Już nie mogę się doczekać kiedy podam coś Igorowi, ale chyba tak z 5 miesięcy jak będzie miał to podam. Na razie to ona na cycusiu jest i tylko czasem jak ktoś u nas jest albo idziemy gdzieś to modyfikowane dostaje.
[ Dodano: 2008-07-28, 16:03 ]
Witajcie po weekendzie
My nigdzie nie byliśmy bo mały dalej ma katarek, wczoraj pierwszy raz na chwilę na spacerze.
Asika i AgaSza fajne spotkanie, może kiedyś wszystkie się spotkamy. Zrobimy sobie taki babski wyjazd.
Witaj meggi_ cosik wiem na temat przeprowadzek hehehe ale mam nadzieję, że już niedługo będziesz z nami.
asika82 fajne zdjęcie z synkiem, ale Antoś to chyba bardzo do taty podobny?
Joanna24 super zmontowane zdjęcia, chyba cosik takiego też sobie zrobie. Malgoska też zdjęcia słodkie, prawdziwa ślicznotka z Tosieńki.
Moja Kinga dzis pierwszy raz przewróciła się z plecków na brzuszek-jestem z niej bardzo dumna
brawa dla Kingusi, Igor też dzisiaj pierwszy raz przewrócił się z brzuszka na plecy, ale to chyba bardziej się przewrócił niż świadomie przekręcił
Dziewczyny kiedy zamierzacie podawać zupki i deserki maluszkom?
I te dziewczyny które podają, kiedy podałyście pierwszy raz i jak wygląda u Was dzienny jadłospis??
Już nie mogę się doczekać kiedy podam coś Igorowi, ale chyba tak z 5 miesięcy jak będzie miał to podam. Na razie to on na cycusiu jest i tylko czasem jak ktoś u nas jest albo idziemy gdzieś to modyfikowane dostaje.
[ Dodano: 2008-07-28, 16:03 ]
ups dwa razy puściłam to samo