Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

31 lip 2008, 17:16

hej,Frydza,bedzie dobrze!3mam kciuki!!!

Sikorko,a z czego mu sie to zapalenie zrobilo i jak sie objawia?ciesze sie ze juz lepiej,pewnie Karolek sie meczy z czyms takim w buzi...wyjazd napewno bedzie wspanialy a juz napewno perfekcyjnie przez Ciebie przygotowany!!!!!!!!! :-D :ico_brawa_01:

Kamizela...Maya w dzien spi od ok.10-12 albo 11-1300 choc wiadomo ze to tak na oko bo codzien inaczej....i wieczorem pada mniej wiecej 19-20.00....wiec spoko....tylko dzis jakies dzieci sie dARLY POD OKNEM I SPALA TYLKO GODZINKE I WIDZE ZE SLABA JEST....

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 lip 2008, 20:25

hej!!!

no właśnie o to mi Ewcik chodzi, że Wy macie takie właśnie twarde zasady...pewnie warto by robić tak samo...ale ciężko, bo ja tak nie umiem...i więcej chyba nie trzeba pisać...

Glizdunia warkoczyk przeuroczy jak i właścicielka...
Frydza współczuję!!! ja też sobie nie wyobrażam takiego ruchliwego dziecka w czymś takim...ale może Wiki przyjmie to lepiej niż Ty??? one czasem potrafią nas zadziwić, pamiętaj!
No widzę, że tu wyprawy się szykują...fajnie Wam!!! tylko proszę o Karolka dbać!!!

dzięki laski za słowa otuchy!!! ja już dziś lepiej, bo zrobiliśmy fotki w tym lokalu i ten gość z sanepidu obejrzał i stwierdził że spoko!!! oczywiście trzeba tam powydzielać stanowiska i nanieść drobne poprawki, ale MOŻE BYĆ!!! ja pierdziu! ale radość!!! potem jeszcze chciałam pań dopytać o szczególiki, ale znów usłyszałam, że mam se rozporządzenie przeczytać!!! :ico_zly: :ico_puknij: no dobra, więc zrobię po swojemu!!! grunt, że pan był bardzo miły i rzeczowy, powiedział mi nawet, jakie pisma napisać, że lepiej dołączyć stos różnych papierów, umów itp...atestów na farby...i powinno być ok. uffffffffff......więc w weekend czeka mnie pisanina spora, objaśnianie, rysowanie i srutu tutu, zdjęcia...potem w poniedziałek składamy pisma i po tygodniu ma być odpowiedź...jeśli pozytywna, to gnam do wszelkich urzędów kolejnych i załatwiam, kupuję sprzęt i gromadzę potrzebne rzeczy...
a ze smutnych wiadomości...Hania ma anginę!!! :ico_placzek: :ico_placzek: jestem załamana...rano miała 37,2kreski...a już ok.14 tata dzwoni że ma 38,5!!! Jacek akurat wrócił z drzwiami, więc wysłałam go do lekarza...a tam angina!!! nonono!!! dostała augumentin!!! i ma mniej mleka pić...wystraszona jestem strasznie, ale moje dziecko mnie zadziwia!!! mimo tej choroby jest pogodna...nawet w miarę je...nawet zupę zjadła...kochany żuczek!!!boję się nocy...żeby nie wymiotowąła czy coś...dziś chyba śpimy u niej na kanapie...
i jeszcze mamy nerwy, bo mój brat zadzwonił, że jego koleżanka...która niby mu załatwiła pracę, naciska na niego i chce przyjechać tu na weekend!!! :ico_puknij: a u nas oni, my, rodzice i 2obcych ludzi ma być??? przesada nonono! mama wściekła...bo akurat mają taki układ mieszkania, że 3pokoje, ale wszystkie przechodnie...i co? mają się wynieść do nammiotu??? ja już mamie nie mówię, ale boli mnie, że mój brat o nich nie myśli. Że moja bratowa jak jest u swoich rodziców to tam kasą rzuca, robi zakupy, a u nas nic, nawet palcem nie kiwnie...nawet nie posprząta po sobie! a mama ledwo na nogach stoi, bo 2dzieci, upał, gotowanie, pranie, sprzątanie...toż ona już siły nie ma do diabła!!!

więc ja teraz muszę zapierdzielać robić włoszczyznę do mrożenia...bo przywiozła i widzę, żę nie ma na to siły...ja też nie mam, ale jakoś się zbiorę...a spać mi się chce...i mam @...a nawet nie wiem kiedy miałam ostatnio...

idę zgrać foty fotela!!!

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

31 lip 2008, 20:31

ojojoj...Zborra,najpierw gratulacje!!!ze jakos ruszylo,i oby pomyslnie sie zakonczylo !!!moze sie kiedys zalapie jednak na jakas odnowe :ico_noniewiem: :-D :ico_brawa_01: ...a co do brata i szwagierki,no przeciez dorosli ludzie,odmowic nie umie brat bo robote zalatwila babka no ale skoro nie ma warunkow?!kurde...niech nie mysli chlopak tylko o sobie :ico_noniewiem: ...czekam na foty...

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 lip 2008, 20:34

oto on...teletubisiowy tron Hani
Obrazek

Glizdunia...no widzisz, widocznie nie umie, palat jeden!!! zero rozumu w głowie...jak to facet...nie wie, że trzeba się jakoś na gości przygotować...ale moja bratowa? jeszcze do tej laski mówi, spoko...nie stresuj się! nonono...ona czym? to chyba my się będziemy stresować, jak mi obce babsko będzie po domu łazić, korzystać z wc itp...

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

31 lip 2008, 20:46

no to ładna wam na weekendzik niespodziane zrobili Zborra.........

Angina gardło boli mi lekarz zawsze kazał jesc lody .... i zawsze mniej bolało...

ja miałam sie pakowac i co ?? nic hehe h

Patrycja dalej masz ten sam nr kom ?? jutro wyjazd o 11 ... hura ....

i musze wam sie pochwalic dostałam vipowskie bilety na koncert w Gdyni na plaze ... mam nadzieje ze nie bedzie trzody ......... juz sie nie moge doczekac ........ :-D :-D :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

31 lip 2008, 20:58

fotel Hanutki godny pochwaly!!!i widac ze wygodny a juz nie wspomne ze pasuje do dywanu i wogole pokoju!!!super!!!!a no i zycze zdrowka Hani!!!!!

Kulka,vip powiadasz jestes :-D :ico_brawa_01: baw sie dobrze!!!!!!!!!!!!!!

[ Dodano: 2008-07-31, 21:56 ]
matko dziewczyny wstyd sie przyznac ale jaki deser wlasnie zjadlam na noc :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: ...bezy,na tym bita smietana i zmiksowane maliny :-) pyyyyyszne...ale chyba nie powinnam byla :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 lip 2008, 21:58

KUlka ale Ci dobrze!!! to wybaw się za nas wszystkie!!! i pakuj się babo jedna!!! a o mojej niespodziance już nic nie napiszę, bo mi szkoda słów...
Glizdunia żebyś wiedziała,że wygodny jak diabli!!! sama bym taki chciała!!!

a ja nagadałam się z mamą przy krojeniu warzywek...żal mi jej...i mam złość na siebie, że tak czasem jej nie pomagam...muszę się w końcu zebrać do kupy...i trochę ją odciążyć...
teraz zmykam, może odrobinę poprasuję...i wyjazd na kanapę Haniową, bo mama dziś śpi u nas...bo moja bratowa jest u nich na dole i mama musi być cicho i tv nie może oglądać bo Baśka śpi...paranoja!!! więc powiedziałam, że mają przyjść se do nas dziś i jutro..a ja jakoś się przemęcze te 2nocki...
dobranoc i do jutra!!!

a Anza już wróciła raczej...ale czemu się nie odzywa??? o reszcie już nie wspomnę...coś nas coraz mniej zostaje...
za to coraz bliżej spotkania!!!

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

31 lip 2008, 22:01

no to dobranoc...

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 lip 2008, 22:15

zborra cieszę się, że jednak coś rusza w sprawie gabinetu :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

A ja ... mam terrorystę w domu :ico_zly: Rodem z "Super Niani". Około 21.30 zamknęłam się z nim w pokoju żeby go położyć spać, a on chciał wyjść i darł się, krzyczał w niebogłosy, krzyczał, bo nie dałam mu się ugryźć, z wściekłości :ico_olaboga: I tak dobre 20 minut...W końcu wszedł D. krzyknął na niego i Wiktor ucichł ... A D. do mnie, że ja go tak nauczyłam ... K...urwa :ico_zly:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 sie 2008, 00:55

A ja tu jeszcze jestem :-D Pierwsza porcja słoików mi sie pasteryzuje, oprócz zupek dla Karola włożyłam leczo i sos do spagetii w słoiki dla nas, zawsze to będzie taniej niż w jakiejś resteuracji :-D Czekam więc żeby wyłączyć.

GLIZDUNIA, jest to wirusowe zapalenie, jakiś wirus nie wiadomo skąd się przyplątał. Karol miał temperaturę 38 i w buzi napuchnięte dziąsła, czerwone, aż na ustkach takie czerwone plamki. Ale już dużo lepiej.

kamizela, Karol śpi przeważnie w dzień tak koło 12.00, ale jak przeciągnie zabawę i uśnie później to też mam taki problem, staram się więc w dzień wcześnie go kłaść, ale nigdy na siłę, najpierw jest wyciszanie, czytanie książeczek, jakaś kołysanka włączona i potem on już sam włazi na łóżko i mówi aaa aaa i tak samo wieczorem, a ostatnio to już jak się zbliża 19.30, to sam bierze mnie za rękę i prowadzi do łazienki i mówi myj, myj, to znaczy, że przychodzi już i pora spanie. Od urodzenia kąpałam go zawsze o 19.30.

O rany, która godzina :ico_olaboga: miałam jescze coś napisać :ico_olaboga: ale już taka śpiąca jestem , że nie wiem co, aaaaaaaaaa zborra, bardzo się cieszę, że wszystko na dobrej drodze, a goście no cóż, oby często Was nie odwiedzali.

No to dobranoc, a może raczej dzień dobry :-D

[ Dodano: 2008-08-01, 09:21 ]
OOOOOOOOOOOO jeszcze tu dziś nikogo nie było???????????????
A ja :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: wczoraj tak późno nie zmywałam już garów, a dziś nie mam ciepłej wody :ico_zly:

[ Dodano: 2008-08-01, 09:23 ]
Karol ma jeszcze stan podgorączkowy więc na dwór nie idziemy :ico_zly: , a miałam rozejrzeć mu się za jakimiś bucikami zakrytymi, bo nie ma, a niestety deszcze nadają od poniedziałku :ico_zly: I alergia mnie dopadła, leje mi się z nosa :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_placzek: :ico_placzek:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”