AGA0406 hm gratulacje za sukcesy nocnikowe
. Co do wyjsc i pieluszek to własnie tak dziwnie jest z początku bo oni jeszcze przeciez sie zapominaja i tylko dzieki systematycznemu nasadzaniu sobie to układaja. Mysle ze moze na bliskie spacerki mu zakładaj moze tetrową pieluszke i na to tą ceratke zeby na ciuszki nie przelecialo a jak bedzie czul tam mokro to bedzie z czasem wiedziec ze bebe tam jest i nie wolno nawet na dworku sikac do pielusi co?
Ja akurat nad tym tak nie mysle jeszcze co z pieluszka na dwor bo Amelcia coprawda siusia tez juz ładnie wola co jakies 40 minut sisi no łazi po foczke swoja sama i robi sisi ale z kupkami znow gorzej,tak jak przed wyjazdem na wakacje ładnie kupki tez robila na nocnik tak przez wakacje znow jej sie odwidzialo bo nad morzem nie mielismy nocniczka hi hi ;)
I poza tym teraz robi mega luzne zielone kupalki bo zabki idą.
No a ja narazie nie mysle o tym jak to na spacerkach bedzie wygladac bo pozniej jak sie chlodnej zacznie robic to i tak na spacery bede jej zakładac pampersa a jak tylko dotrzemy do jakiegos tam celu nie wiem typu odwiedziny u babci to jej bede sciagac pieluszke i w majtuskach. Oczywiscie pewnie pelno majtaskow na zmiane hi hi ale to pozniej tym sie bede martwic,narazie ciesze sie ze zaczela sama wolac sisi i lata po foke.
No z tym morzem to tez nie wieadomo jaka bedzie dalej pogoda bo teraz kilka dni ochlodzenia idzie a jak wam w gorach dobrze to fajowo tez. My do gor mamy dalej iz nad morze ale i tak wypad długo nam pozostanie w głowach :)
LULUHmmm no to zycze udanej randki i smacznego piwerka ;). A jak tam milość kwitnie ???
DZIEWCZYNY ciesze sie ze podobaly sie wam nasze focie z wakacji
jULENKO MAMCI KOCHANEJ Rosnij nam zdrowa i pogodna,sto lat na te 1,5 roczku
:ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: