Hej Kochane
Troche sie do was nie odzywalam.. ale naprawde niemialam czasu..
Jak wiecie moj mezus ma juz urlop.. i ciesze sie jak dziecko ze wreszcie pobedziemy sobie razem i bedzie super tak czuje
Teraz moje dziecinki sobie spia.. Marcusek jeszcze we wozku a Nicole juz tez spi w moim lozku w sypialni gdzie mam moj komputer
no ale cicho klikam to moze sie nie obudzi malutka
Pozatym to dzisiaj bylismy sobie z tesciowa na takim Festynie i tam byly karuzele i autka i super bylo.. wkleje wam pare foteczek tak sie zapowiada nasz urlopik.. Pogoda byla super,Nicolce sie tak podobalo ze na tych autkach to dwa razy jechalysmy a na karuzeli tez sie z Nicolinka przejechalam
Pozniej wypilismy sobie piwo w takim namiocie (Zelcie) i troche tez zjedlismy
I podobalo mi sie bardzoo
Ogulnie to u mnie nic nowego,jutro niedzielka moze sie tez gdzies przejedziemy .. i tak bedziemy sobie robic wycieczki rozne.. w srode jak pogoda dopisze to pojedziemy na camping nad to jeziorko Riegsse i tez bedzie super.. oj juz nie planuje.. najlepiej jest jak cos tak spontanicznie zrobimy.. w kazdym razie juz mi sie urlopik podoba mojego mezulka
A to foteczki :
Jedziemy sobie z Nicolcia autkiem
:
Nicolinka w samochodziku.. :(zaraz bedzie ruszac..
) :
I jedziemy sobie na karuzeli .. ale bylo super
:
A tutaj moj Marcusek chcial babci piwo wypic..
:
I jeszcze ostatnia fotka jak sobie jedziemy brrr autkiem..
:
Wybaczcie mi jak zawsze ilosc..
Aginka twoje dzieci tez sie doczekaja placu zabaw
I duzo zdroweczka i wszystkiego Najj Najjlepszego dla kochanego Kacperka
Wow juz ma 7 latek..
Wszystkiego dobrego z okazjii urodzinek
A jak chodzi o nocnikowanie,kobietki nie zalamujcie sie.. na wszystko przyjdzie czas.. i wasze dziecinki beda ladnie robily siku do nocniczka.. Moja Nicolinka latala dzisiaj bez pampersa i bez majteczek.. ale siku nie chciala zrobic ani do nocnika ani na podloge
.. w koncu zalozylam jej pampersa bo jechalismy na male zakupki.. ale co dzien mala lata bez pampka i pokazuje jej nocnik i zobaczymy co bedzie dalej..
Milej nocki wam zycze i mam nadzieje ze foteczki sie wam podobaja Buziaczki dla was ogromne i do nastepnego klikniecia
papa