Czesc

u mnie noc minela zaskakujaco dobrze i szybko - tylko jedna pobudka
Gie, super foty, najlepsza ta ze szklanka (kuflem?) na brzuchu.. hehe, brawo
margarita83, ja wypralam wszystko oprocz rozka. Wazne, zeby to byl proszek hipoalergiczny - taki, ktory nie uczula - z tych dostepnych w Polsce to pewnie JELP albo Lovela.. wazne, zeby byl bez fosforanow. Niby doradzaja tez na poczatku pranie swoich stanikow (o ile karmisz piersia) i koszulek w tym proszku, ale ja nie wiem, czy bede to robic... chodzi o to, zeby zapobiec uczuleniom u malucha - przewaznie to jest profilaktyka, bo przeciez nie kazde dziecko jest alergikiem i potrzebuje specjalnych proszkow..
Jagna30, dlaczego indukcja jest taka straszna?
czy po tej oksytocynie czujesz sie jakos zle? myslalam, ze normalnie, tyle, ze skurczy dostajesz...
AniaZaba, to ta kolezanka, ktora tak dlugo "cierpiala"?? w sensie byla przykuta do lozka? Przekaz jej od nas najserdeczniejsze gratulacje!!!
niunia, powodzenia

trzymam kciuki........
A tak na marginesie, to ja sie jakis czas temu tez wynioslam z naszej wspolnej sypialni i spie w pokoju obok - tak jest wygodniej, chlodniej i nikt nikogo nie budzi (ja wczesniej budzilam A. moim wierceniem sie i wstawaniem, on mi nie pozwalal zasnac swoim chrapaniem/chrzakaniem)

teraz jest git... chociaz tesknie za wspolnie spedzonymi nocami
[ Dodano: 2008-08-05, 11:06 ]
Jagna30, wichur brak