MÓJ SYNEK [ 14 MIESIĘCY] WSZEDŁ DO ŁAŻIENKI ZABRAŁ KOSTKĘ Z SEDESU I SZYBKO UCIEKŁ DO POKOJU. DOBRZE ,ŻE MĄŻ ZOBACZYŁ BO MATI ZABIERAŁ SIĘ JUŻ DO KONSUMOWANIA OWEJ KOSTKI. JAKI BYŁ KRZYK ,ŻE TATA ZABRAŁ AM-AM
kilka dni temu moj syn poszedl do toalety w celu zrobienia kupki, zamknal drzwi, siadal na klozecie... i po chwili wola : " mamusiu , "obesralem" kolanko... do tej pory zastanawiam sie jak to jest mozliwe
Madzia (starsza cora)Zuzi powiedziała, że za oknem jest Majkel Dżekson...Zuzia machając łapkami zaczęła skakać krzycząc "Majkel Dżekson, Majkel Dżekson", szukając w oknie Majkela, a, że jest niska to za bardzo nic nie widziała, pobiegła do taty z nowiną kto jest za oknem...a tata na to "weźcie sobie z niej żartów nie róbcie"
uuu no to moja Maya jakis miesiac temu obudzila mnie rano ...ja patrze a tu szok normalnie...znalazla duze pudelko sudocremu i co ? ....same zobaczcie jak wygladala....smialam sie z nij bo jak tu sie zloscic jak ona miala buzie tak zakleona ze nawet pisnac nie mogla