oj tak a schizy mam coraz wieksze chyba juz wole ta cesarke pojdzie szybko i bez bóluwitaj, no to juz niedlugo kochana
wiesz ze ja tez sie nad nia zastanawiam, ale pytalam sie poloznej i mi powiedziala, ze nie moge sobie od tak powiedziec, ze chce cesarke a ja bylam pewna ze tu w Niemczech wlasnie tak jest bo od kilku osob tak slyszalam i ze oni sa zwolennikami naturalnego porodu i staraja sie przekonac kobiete do tego porodu a jesli ie pojdzie to wtedy robia cesarkeoj tak a schizy mam coraz wieksze chyba juz wole ta cesarke pojdzie szybko i bez bólu
ja mam troche ułatwione bo dzidzia ciagle jest w pozycji do cesarki i oni sami mi o tym mowia ale kto wie moze klucha moja jeszcze sie przekreciwiesz ze ja tez sie nad nia zastanawiam, ale pytalam sie poloznej i mi powiedziala, ze nie moge sobie od tak powiedziec, ze chce cesarke a ja bylam pewna ze tu w Niemczech wlasnie tak jest bo od kilku osob tak slyszalam i ze oni sa zwolennikami naturalnego porodu i staraja sie przekonac kobiete do tego porodu a jesli ie pojdzie to wtedy robia cesarke
o cholera to mnie przeraziłas ja tez tu sama jestem no wiadomo jet Piotr ale tylko chłopz kolei rekami i nogami bronie sie przed cesarka Bardzo bym chciala urodzic samodzielnie.Jezeli sie ma pomoc przy dziecku to jest inaczej,ale ja jestem zupelnie sama i odpada lezenie 2 tygodnie w lozku i dochodzenie do siebie To normalna operacja ze wszystkimi tego konsekwencjami,po naturalnym porodzie bede mogla wyjsc do domku nastepnego dnia i juz sie cieszyc moim malenstwem.Tak wiec mam nadzieje,ze dam rade sama
kochana ja tez bym chciala urodzic normalnie ale jakos sie boje, nie tyle co porodu tylko jakos przeraza mnie naciece krocza i tego sie boje wiem, ze po cesarce ni ejest fajnie i latwo, ale jak nie dam rady sama to na pewno nie bede meczyla sie 20 godzin i powiem, ze chce cesarkeJa z kolei rekami i nogami bronie sie przed cesarka Bardzo bym chciala urodzic samodzielnie.Jezeli sie ma pomoc przy dziecku to jest inaczej,ale ja jestem zupelnie sama i odpada lezenie 2 tygodnie w lozku i dochodzenie do siebie To normalna operacja ze wszystkimi tego konsekwencjami,po naturalnym porodzie bede mogla wyjsc do domku nastepnego dnia i juz sie cieszyc moim malenstwem.Tak wiec mam nadzieje,ze dam rade sama
Nie bedzie tak zle-zobaczysz To naciecie nie jest az takie straszne,szybko sie goi :)I tak dobrze,ze masz wybor,u nas nie ma szans na cesarke na zyczenie,robi sie ja tylko w wypadku zagrozenia dla matki lub dziecka.Nie mozna sobie po prostu powiedziec,ze chce cesarke Ja wole rodzic naturalnie,ale uwazam ze kazdy powinien moc sam o tym zdecydowac.kochana ja tez bym chciala urodzic normalnie ale jakos sie boje, nie tyle co porodu tylko jakos przeraza mnie naciece krocza i tego sie boje wiem, ze po cesarce ni ejest fajnie i latwo, ale jak nie dam rady sama to na pewno nie bede meczyla sie 20 godzin i powiem, ze chce cesarke
Ja tez jak siodme nieszczescie sie czuje i wygladam,ale to juz chyba tak bedzie do konca.Na szczescie duzo nam nie zostalo Nie mialam na twarzy makijarzu juz chyba ze 2 tygodnie no i coraz grubsza jestem wiec strasznie mi ciezko dzwigac to wielkie dupskojejku ja ostatnio nie mam ochoty na nic, mialam ogarnac mieszkanko i co???? Nici z tego, wolalam sie polozyc i caly dzien praktycznie spie, nie podoba mi sie to
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość