Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sie 2008, 16:29

:ico_spanko: ale pospalam....ciekawe co w nocy bede robic
obudzila mnie burza :ico_placzek: i teraz siedze scykana :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sie 2008, 17:17

Ja tez jak siodme nieszczescie sie czuje i wygladam,ale to juz chyba tak bedzie do konca
oj kochana ja mam tak samo, im czesciej patrze w lustro tym sie doluje, a ostatnio ogladalam swoje zdjecia slubne i w ogole te sprzed kilku lat jak tylko tu przyjechalam i sie zalamalam :ico_placzek: jaka ja bylam laseczka szczuplutka, zero oponki na brzuszku, nogoi szczuple, a teraz???? Wygladam jak murzynka z tym dupskiem :ico_placzek: :ico_placzek: i jeszcze te wlosy moje, po co ja sie farbowalam :ico_placzek: :ico_placzek:

Ale mam dzis dzien okrutny, nie bede Wam psuc humorow bo ostatnio to tylko narzekam az wstyd :ico_wstydzioch: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sie 2008, 17:50

:ico_noniewiem: ja juz sie niemoge doczekac kiedy zaczne odchudzanie po porodzie i niestety niech sie dzieje co chce ale zaczynam je od razu po porodzie najwyzej pozniej bede dokarmiac butelka :ico_noniewiem:
Nie ma nic gorszego niz gruba sfrustarowana matka-wtedy nawet jej mleko nic nie pomoze :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sie 2008, 19:16

Nie ma nic gorszego niz gruba sfrustarowana matka-wtedy nawet jej mleko nic nie pomoze :ico_oczko:
dokladnie

ja mam nadzieje, ze uda mi sie wrocic choc w polowe do mojej wagi sprzed kilku lat, wtedy czulam sie najlepiej i pewna siebie, a teraz- lepiej nie mowic, ale to nie przez ciaze tyle tez przytylam, bo juz wczesniej przytylam tutaj odkad jestem w Nimeczech 10 kg w bardzo szybkim tepie

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sie 2008, 19:21

to pewnie przez zmiane jedzenia Pati ja tez przytylam jak tu przyjechalam-ale jak zaczelam spowrotem palic zaraz schudlam :ico_oczko:
Tylko teraz nie chce zabardzo zaczac pali bo ta skora sie tak starzeje :ico_noniewiem:
ale mam slaba wole wiec nie wiem...
w ogole to JA CHCE JUZ MOJE DZIECKO :ico_zly:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sie 2008, 19:33

w ogole to JA CHCE JUZ MOJE DZIECKO :ico_zly:
ja tez chce juz mojego synka, juz nie moge sie doczekac :ico_placzek: :ico_placzek:

Wiem, ze to przez jedzenie, ale wiesz jak ciezko mi bylo zrzucic troche kg, a w PL niegdy nie mialam z tym problemu wiec boje sie ze i tym razem bedzie ciezko, ale najwyzej pojde aerobic

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 sie 2008, 20:28

Wiem, ze to przez jedzenie, ale wiesz jak ciezko mi bylo zrzucic troche kg, a w PL niegdy nie mialam z tym problemu wiec boje sie ze i tym razem bedzie ciezko, ale najwyzej pojde aerobic
damy rade bedziemy biegac z wózkami, a przy małym dziecku to dopiero zacznie sie areobik :-D , a jak zacznie raczkowac czy chodzic to bedziemy miec areobik i siłke w jednym :-D :-D , moja znajoma przytyla w ciazy duzo, widzialam jej zdjecia a teraz anorektyczka :-D :ico_szoking:

[ Dodano: 2008-08-12, 20:42 ]
wlasnie pifko male pije :ico_wstydzioch: takie jabłuszowe,pyszne i zimne :ico_sorki:

Awatar użytkownika
miszka
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

12 sie 2008, 21:25

Ja tez pieprze i od razu po porodzie zaczynam sie odchudzac!!!!!Bo rzygam na swoj widok!A jeszcze mnie Artur doluje pytaniami typu,a czy jeszcze bede tak wygladala jak kiedys,albo czy o siebie zadbam jak urodze.W dodatku juz nie pamietam kiedy z nim......no wiecie :ico_placzek: Znaczy nie moze na mnie patrzec :ico_placzek:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sie 2008, 21:28

W dodatku juz nie pamietam kiedy z nim......no wiecie Znaczy nie moze na mnie patrzec
my tez juz mamy post :ico_noniewiem: Marcin sie boi -powiedzial ze on tak nie moze jak ja juz mam taki duzy brzuch i coreczka sie co chwile rusza :ico_noniewiem: ...no trudno

Awatar użytkownika
Agusia1982
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

12 sie 2008, 21:38

czesc dziewczynki! tak sobie czytam i ciekawy temat wrzuciłyście :ico_haha_01: pociesze was ja z moim mężem nie sypiamy tzn.no wiecie co od początku tej ciąży :ico_szoking: takze spoko-da sie wyżyć znaczy ja daje rade :-D z moim biednym miskiem gorzej,ale też jakos daje rade troszke mu pomagam :ico_haha_01: aby przetrwał te biedne dla niego chwile :ico_brawa_01: pozdrawiam :ico_ciezarowka:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”