(faceci są dziwni przecież nie zrobiłaś nic złego a on taka obraza
)
no dokładnie,byłam grzeczniutka jak aniołek i nawet wróciłam przed północą a on prawie tydzień się za to gniewał.On po prostu jest tak bardzo zazdrosny
napisał że boi się o to żeby mnie nikt jemu nie ukradł a ja mu na to odpisałam że jakbym miała obrączkę na palcu to by nikt mnie nie podrywał
a też się zastanawiam co tak długo jej nie ma Mam nadzieję że do nas wróci
Ciekawa jestem czy Nelcia się zmieniła i jak tam się sprawuje
mi się wydawało że mieli wracać koło 5-6 sierpnia,no może mi sie pomyliło
[ Dodano: 2008-08-12, 22:49 ]
Czyli masz wybaczone?
tak mam już wybaczone
i nawet napisał że jak wróci to będzie mnie baaardzo tulił
[ Dodano: 2008-08-12, 22:50 ]
Idę spać dziewczynki,dobranoc.
[ Dodano: 2008-08-13, 15:07 ]
No nie wierzę
od wczoraj nikt nie napisał
dziewczyny przywołuje was do porządku
a na zachętę stawiam
i
do ciacha.
My bylismy już jak co dzień na spacerku a teraz Kacperek śpi.Taki marudny przez te ząbki że musiałam mu dać viburcol.U nas taka ładna pogoda się zrobiła,taka spacerkowa
bo słoneczko świeci ale niema upału
Wyczytałam w reklamie że mają być od jutra w promocji te majtki z pampersa co Eska używa dla Olusia i zamierza je kupić,zobaczymy jakie są a teraz to chyba nam się bardzo przydadzą bo Kacper to za nic nie daje sobie zmienić pieluchy
jak tylko go kładę na plecy to od razu fik na brzuch albo na boczek jak jest śpiący.Nauczył się robić mostek i cały czas teraz robi
A któregoś razu w nocy obudziło mnie marudzenie Kacperka,wstaje, patrzę a on stoi
ma zamknięte oczy i się kiwa
i marudzi żebym go wzięła i tak cały czas teraz
jak się budzi to od razu staje.
Idę jeść obiadek i mam nadzieję że jak zajrzę to wieczorem to ktoś napiszę choć jednego małego pościka
oczywiście bym wolała z 10 baardzo długich :-Dalbo i więcej