[ Dodano: 2008-08-03, 21:44 ] barbapuppa, Raczej nie byłoby problemu z wózkiem-chociaż widziałam też rodziny z nosidełkami.Mówię ci pięknie tam jest.Parking jest płatny-70 koron.Wejście do Skalnego Miasta 60 koron od osoby dorosłej.Dzieci do 6 lat za darmo.
hej kobitki cos mało piszecie brak czasu czy wakacje macie dzis odpoczynek od pracy, pogoda pochmurna i deszczowa nadrabiam zaległosci na forum pozdrawiam
Rzeczywiście ta pogoda nastraja tak sobie.Jakoś tak ostatnio nie bardzo chce mi sie siedzieć przy komputerze.U nas dzisiaj pada;jutro mówią,że też będzie padać.Jutro jadę kupić wykładzinę do przedpokoju nową,bo ta co teraz to ma już swoje lata i nie ciekawie wygląda.
a ja tam nie mam wakacji, a wręcz przeciwnie bardzo ciężko w pracy, więc nawet nie mam kiedy wpadać
no cóż, tak widać musi być
pozdrawiam was cieplutko
Co tu tak cicho.
No już niedługo 1 września-moja Weronika idzie do przedszkola.No zobaczę jak w tym roku będzie z tymi przeziębieniami.Tamten rok w przedszkolu był pod tym względem okropnu.
Zimno się zaczyna robić-czyżby Jesień już szła.
A co u was słychać?
ana ja strasznie zalatana w pracy, niestety
a moja Wiki jeszcze w tym roku ma labę od przedszkola, ale już w przyszłym pewnie zaczniemy te choróbska przerabiać