ANUSZKA, dokladnie, jak dostaniesz oksytocyne, to juz z gorki

ja zalowalam, ze mi nie zaserwowali kroplowki od samego poczatku, poszloby szybciej, a historie o bolu, ze niby z oksytosyna bardziej boli, sa z palca wyssane, bo boli tak samo, ale porod szybciej mija, wiec warto.
Ja juz zapomnialam co to seks

przez cala ciaze abstynencja z musu. Ostatnio moj maz sie pytal, czy juz moge sie poprzytulac

a potem do mnie: to moze ciachniemy nastepna dziedzie?

brrrrrrrrrrrrrrr, nie mialabym nic przeciwko, ale gdybym wiedziala, ze kolejna ciaza nie bedzie taka zagrozona. Musze isc do gina i wziac jakies tabsy antykoncepcyjne chyba, zeby sie wpasc za szybko, tym bardziej, ze nie karmie piersia, wiec chyba jest wieksze ryzyko.
Anuszka, teraz troche ci zazdroszcze brzuszka, fajne czasy kiedy chlop o mnie dbal jak o jajko

teraz juz sie skonczyla dobroc, musze wszystko sama robic, bo on chory i juz mi nie myje glowy, pleckow, nie wyciaga mnie z wanny, nie zaklada butow, nie przynosi obiadkow, nie glaszcze po brzuszku. Korzystaj poki mozesz kochana, bo za chwile spadnie na ciebie lawina obowiazkow i samodzielnosci, ale prezencik za to cudny dostaniesz

ciekawa jestem, jaka duza jest twoja dzidzia i jak bedzie wygladal mlody kawaler anuszki