Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

02 mar 2008, 13:37

Ja też wczoraj jadłam frytki
dziś to tylko mi smaka narobiłyście :ico_szoking: :-D
Ewasiek a ta niania to ta sama co wtedy nieprzyszła??Czy znaleźliście nową?
i ja zapomniałam spytać o to samo... :ico_noniewiem:
Zuza spała od 21 do 6.30.
przy spaniu Darka pozostawię to bez komentarza.... :ico_noniewiem:
trzeba się właśnie tak nastawiać że płacz w nocy nie oznacza głodu, i jeszcze trzeba być twardym,
no to się tak nastawiam, jutro powiem czy byłam twarda :-D
Ja jak wieje mocno to też raczej nie wychodze
ja sobie lepiej też odpuszczę, bo nawet się zachmurzyło...ale wiatr jest duuuuży...

eSKa
4000 - letni staruszek

02 mar 2008, 14:30

jutro powiem czy byłam twarda
trzymam kciuki bo to jest najtrudniejsze :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-03-02, 13:31 ]
bycie twrardym oczywiscie :-D

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

02 mar 2008, 14:59

trzeba się właśnie tak nastawiać że płacz w nocy nie oznacza głodu,
To już też odkryłam teraz muszę się dowiedzieć czemu mój Skarb budzi się co godzinę z płaczem :ico_noniewiem: bo dziś też pobudki co godzinka i tak na zmianę jeden dzień jest ok a na drugi już tragedia,nawet dziś wstałam wyspana po tym co godzinnym budzeniu,już sie przyzwyczajam.

Dominisia ja zaczęłam żałować że nie kupiłam sobie takiego wózeczka jak ty masz bo ostatnio mi sie bardzo spodobał,no z mojego w sumie to tez jestem zadowolona tylko że teraz mnie naszła jakaś faza na tego quinny.

Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!

02 mar 2008, 15:06

Dzien doberek!
Dziekujemy za komplementy :-D
Jasiu jak superancko ubrany na tym spacerku, ty uważaj żeby jakies dziewczyny nie odbiły Nelci narzeczonego
No wlasnie tak sie zastanawiam... Skoro Nelka flirtuje z Kubusiem, to u nas niewykluczone jakies male skoczki w bok :-D
twoja spacerówka też jest całkiem niezła
Wiesz ja jestem bardzo, bardzo zadowolona. Teraz jeszcze dokupilam sobie do niej spiworek i jest ekstra. U mnie sprawdza sie rewelacyjnie. jedynym minusikiem jest chyba to ile miejsca zajmuje w bagazniku, ale jak sciagnie sie kolka a robi sie to bardzo latwo to nie jest najgorzej... Zreszta chyba x-lander tez sporo miejsca zajmuje?? Aaaa bylabym zapomniala w Quinny oparcie nie rozklada sie do pozycji lezacej, ale tak jaak jest mi nie przeszkadza, a Jasiu dalej na spacerkach zasypia, a myslalam ze jak bedzie mial lepszy widok to troszke poobserwuje swiat :-D
Wy jak bardzo wieje to wychodzicie na spacerki
hmm to zalezy jak bardzo... Bo w sumie ostatnio u nas wieje non stop, ale na pewno nie sa to takie wichury jakie sa teraz w Polsce. W sumie staramy sie wychodzic codziennie bez wzgledu na pogode.

Kocura fryteczki... hmmm ale mi smaka narobilas. Wiesz aj niedawno tez odkrylam ze moge nagrywac filmiki, tylko jeszcze nie potrafie ich do komputerka wrzucic :ico_wstydzioch:

Ewasiek dla Michalka wszystkiego naj naj!!

c.d.n.

eSKa
4000 - letni staruszek

02 mar 2008, 15:27

jedynym minusikiem jest chyba to ile miejsca zajmuje w bagazniku, ale jak sciagnie sie kolka a robi sie to bardzo latwo to nie jest najgorzej... Zreszta chyba x-lander tez sporo miejsca zajmuje??
Tym zbytnio się nie przejmuje bo w zeszłym roku kupiliśmy kombika więc bagażnik wielgaśny :-D

[ Dodano: 2008-03-02, 14:28 ]
myslalam ze jak bedzie mial lepszy widok to troszke poobserwuje swiat
Ja też tak sobie myśle ale widać że mamy myślą swoje a dzieciaczki i tak robią to co im odpowiada :ico_haha_02:

[ Dodano: 2008-03-02, 14:33 ]
Olek przed chwila zrobił sie taki marudny a w sumie pora jedzonka byla ale mi to bardziej wyglądało na spanie niż na jedzenie wiec kazałam męzusiowi go uśpić na rękacha ale on w ryk wiec ja bach go do łóżeczka, pieluszka, smoczuś i wyszłam a on nawet nie miauknął. Chwila minęla wchodzę a on juz spi :ico_szoking: Moje dziecko w ciągu dnia zasnęło samo w łóżeczku :ico_puknij: :ico_oczko:

Jak się obudzi dostanie butle i zmykam na poszukiwania nowej bryki, Dominisiu ten twój Quinny to chyba "troche" droższy niż X-lander . Ja mam przeczucie że my znowu z pełnym portfelem wrócimy :-D ale co tam, przynajmniej sobie pooglądamy.

Awatar użytkownika
ania0709
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

02 mar 2008, 15:58

dostaje tylko smoczka i pieluszke do przytulenia
muszę nauczyć Małego żeby zasypiał z pieluszką bo jak do tej pory to zasypia tylko z moją ręką przy buzi :-D Już nawet tata nie umie Go uspać. Powiem Wam, że z mojego dzidziusia mami synek się robi. Dziś tylko mama i mama bo inaczej płacze jak nie wiem co.
Może to te zęby :ico_noniewiem:
no to się tak nastawiam, jutro powiem czy byłam twarda
To już też odkryłam teraz muszę się dowiedzieć czemu mój Skarb budzi się co godzinę z płaczem :ico_noniewiem: bo dziś też pobudki co godzinka i tak na zmianę jeden dzień jest ok a na drugi już tragedia,nawet dziś wstałam wyspana po tym co godzinnym budzeniu,już sie przyzwyczajam.
Dziewczyny naprawdę warto jedna lub dwie noce przemęczyć i przeczekać płakanie.
Nam się teraz tak fajnie śpi. Nam wystarczyło pół godziny miesiąc temu i Mały już nie je co godzinkę. Mamy tylko 2 karmienia i nie ma płaczów w nocy.
Tylko trzeba naprawdę myśleć, że robi się dobrze i sie nie poddawać. MI się aż chciało płakać jak widziałam jak Mały patrzy tymi słodkimi zapłakanymi oczkami i prosi o mleczko :ico_placzek:
Kicia10, mi lekarka powiedziała, że Krystianek dlatego tak budził się z płaczem bo brzuszek Go bolał z powodu ciągłego jedzenia.
Powodzenia Wam życzę :ico_oczko:

eSKa
4000 - letni staruszek

02 mar 2008, 16:20

Pozwoliłam sobie też wkleić kilka foteczek :-D

Gotowy do drogi
Obrazek

Z tatą
Obrazek

Gdzie na wczasy?
Obrazek

Ta oferta wygląda apetycznie :)
Obrazek

[ Dodano: 2008-03-02, 15:27 ]
Nam się teraz tak fajnie śpi. Nam wystarczyło pół godziny miesiąc temu i Mały już nie je co godzinkę. Mamy tylko 2 karmienia i nie ma płaczów w nocy.
No i to jest super nic tylko ogromne brawa za wytrzymałość :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Tylko trzeba naprawdę myśleć, że robi się dobrze i sie nie poddawać.
Tak to prawda, bo taka nocna przerwa w jedzonku jest dobra dla maluszka no i jeszcze lepsza dla mamusi :-D
budził się z płaczem bo brzuszek Go bolał z powodu ciągłego jedzenia.
nigdy bym na to nie wpadła ale to chyba prawda

[ Dodano: 2008-03-02, 15:28 ]
Dominisia , Jasiu od razu zaczął od piwka , a Olo z kulturką najpierw sprite :ico_smiechbig:

[ Dodano: 2008-03-02, 15:31 ]
Wiecie co, mojemu dziecku nawet głód w spaniu nie przeszkodzi, miał jeść o 14.30 ale wczesniej zasnął teraz juz jest 15.30 a on dalej spi, jak wstanie to chyba nas pozjada :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 mar 2008, 18:24

Uwaga, uwaga, mój pierwszy filmik! Cioteczki, oto moja Zuzia :-)
http://pl.youtube.com/watch?v=1T8iTvmWYrQ
Krystianek dlatego tak budził się z płaczem bo brzuszek Go bolał z powodu ciągłego jedzenia.
i to jest bardzo możliwe.

eSKa, Oluś super wygląda! Zuzia jeszcze cały czas w kombinezoniku podróżuje.

Zuzia też zasypia ze smokiem i pieluszką- bardzo dobry patent.

Awatar użytkownika
Dominisia

02 mar 2008, 18:52

eSKa sliczne zdjecia Olusia!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Kocura no i super filmik! Zuzia taka laska ze za niedlugo bedziesz musiala odganiac wielbicieli! Wiesz podobno jak sie ma syna to sie pilnuje tylko jego a jak sie ma corke to trzeba pilnowac ja i cale miasto :-D

K. w Szwecji i mam samotna niedziele. :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 mar 2008, 18:57

Wiesz podobno jak sie ma syna to sie pilnuje tylko jego a jak sie ma corke to trzeba pilnowac ja i cale miasto
hihi, coś w tym jest!

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”