Pati- super ze malego widzialas-i ze wszystko ok

Ja ide jutro-ale tylko do poloznej wiec nie spodziewam sie dowiedzec czegos ciekawego-moze mierzy cisnienie i tyle

Pati czekamy na fotke

I jestem juz po- z malym jest wszystkie w porzadku
A ja kochana po sobotniej wizycie w szpitalu,wlasnie odebralam telefon ze mam dzis spotkanie z lekarzem i o god.3 bedzie na mnie juz czekala Dr.White :ico_brawa_01:No tak sie ciesze,pewnie tez mnie pod KTG dzis poloza.Z drugiej strony juz myslalam,ze nie bede musiala na ta patologie jezdzic,a tutaj sobie widze z powrotem to zalatwilam.Ale lepiej dmuchac na zimneJa ide jutro-ale tylko do poloznej wiec nie spodziewam sie dowiedzec czegos ciekawego-moze mierzy cisnienie i tyle
Gratuluje!Wszystko bedzie dobrze zobaczysz,madra dziewczynka z niej -da sobie radea my odwieźliśmy nasza małą uczennice do szkoły,mało sie nie poryczalam zresztą Natalka też była wystraszona,biedna nie rozumie ich za dobrze,ale potem sie juz rozbrykała i została szczęśliwa,zobaczymy po 14 jakie relacje,narazie to ja sie martwie jak to tam bedzie!!
obiecuje ze dziś wkleję, tylko jak maż przyjedzie po 2 na przerwę to poproszę go to ze skanuje, bo ja nie umiem obsługiwać tego sprzętuPati czekamy na fotke![]()
![]()
![]()
oj na pewno nie 5Jak Twoj 3 kilo to moj juz pewnie z 5 wazyNo zobacze w piatek na USG.
kochana z jedenj strony to dobrze, przynajmniej sie uspokoisz bo na pewno bedziesz pod dobra opiekapo sobotniej wizycie w szpitalu,wlasnie odebralam telefon ze mam dzis spotkanie z lekarzem i
No,to roznie z tym moim kaczorkiem moze bycoj na pewno nie 5 nie ma co sie przejmowac, a kurcze jak moj 3 juz wazy to bedzie duzy chlop pewnie, bo jeszcze troche zostalo
Ciesze sie Patuniu,bo kurcze niemrawe to moje dziecko,bede spokojniej spalakochana z jedenj strony to dobrze, przynajmniej sie uspokoisz bo na pewno bedziesz pod dobra opieka
No kochana,zarty sie skonczyly,mozemy rodzic w kazdej chwiliJejku ja juz 9 miesiac zaczelam
no to u mnie tez tak jest, jak mierzy malego to na monitorku widze ze np maly wyglada na 38 tydzienJakby chcieli mi wyznaczyc termin podczas ostatniego USG to z wielkosci mojego Kubusia wyszedlby mi teraz 37 tydzien![]()
oj na pewno, teraz moze sie wyspisz trocheCiesze sie Patuniu,bo kurcze niemrawe to moje dziecko,bede spokojniej spala
My na tym samym wozku,bo z @ tez chyba masz termin na 28 wrzesnia ,a ja na 27no to u mnie tez tak jest, jak mierzy malego to na monitorku widze ze np maly wyglada na 38 tydzien
Odpukac od niepamietam kiedy przespalam dzis calutka nocoj na pewno, teraz moze sie wyspisz troche
Tez sie tego boje,tym bardziej ze ,nie mialysmy wczesniej takiego doswiadczenia,ja z Mateuszem cala ciaze w szpitalu przelezalam,wiec jak sie zaczal rodzic ,nie musialam tam jechac tylko zawolalam lekarzaze ja niegdy nie bede gotowa i bede w w wielkim
no pewnie ze na tym samym zobaczymy jak to będzie już niedługo się okaże która pierwsza z nas się posypieMy na tym samym wozku,bo z @ tez chyba masz termin na 28 wrzesnia ,a ja na 27I dzieciorki takie sporawe mamy,ciekawe kiedy sie urodza
Moze bedziemy w tym samym czasie pisaly smsy do Martuni z porodowki
wiesz ze ja nawet tez dobrze spalam jak nigdyOdpukac od niepamietam kiedy przespalam dzis calutka noc
ja mam podobnie wczoraj myślałam ze się zaczyna, maż miał tez niezłego pietra, ale się uspokoilo, ja boje się, ze przegapię sygnalizujące poród objawy i będzie za późnoTeraz mi sie codziennie wydaje,ze rodze i co to bedzie jak nie zdaze do szpitala
oj tak to jest jak się nie ma pojęcia o porodzie, z drugim dzieckiem będzie już inaczej mam nadzieje, ale na razie póki co od razu panikuje, bo niby skąd mam wiedzieć co się ze mną dziejeoj straszysz ty nas czasem![]()
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Jeffreyinace, MitziAltere, PalmaKaply i 1 gość