Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 sie 2008, 13:26

panika to moje drugie imie :ico_olaboga: :ico_noniewiem:
oj na pewno nie jest tak źle :ico_oczko:

ja tez bardzo panikuje, ale w tym wypadku wolałabym nie panikować i jakoś tak normalnie ze spokojem jechać, ale czy tak będzie to nie wiem, się okaże :-D

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 sie 2008, 13:27

:ico_papa: do poźniej

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 sie 2008, 13:28

ati85, odpoczywaj Pati :ico_sorki: ,ja troche ogarne chatynke :ico_noniewiem:
ok to ja idę się położyć a Ty ogarnij chatynkę, w sumie tez powinnam, ale mi się nie chce dziś, jutro to zrobię

Do później :ico_papa: :ico_papa: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 sie 2008, 13:28

Pati85, ja to sie boje ze nawet nie bede wiedziala ze juz rodze :ico_szoking:

[ Dodano: 2008-08-18, 13:29 ]
i zaczne sama w chacie :ico_szoking:

[ Dodano: 2008-08-18, 13:30 ]
:ico_papa: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 sie 2008, 13:36

:ico_brawa_01: Pati :ico_brawa_01: jaki ladny ten Wasz synek :ico_brawa_01: oj zazdroszcze wam dziewczynki tych usg :ico_placzek:
Polecialam dzisisj odac ten aparacik :ico_zly: i pani mi mowi ze moge go oddac jak cos jest popsute-a ja na to ze chyba nie bo w ciagu 30 dni to moge oddac tez jak jestem niezadowolona z produktu-a tak wlasnie jest-tymbardziej ze kupilam to wczoraj :ico_zly: -no i zawinela sie i wrocila z kasa :ico_brawa_01:
teraz mam 30 f wiecej na bujaczek :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
miszka
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

18 sie 2008, 13:47

oj zazdroszcze wam dziewczynki tych usg
Ja mam spotkanie z moja polozna 9 wrzesnia to ja zapytam jak Cie na to USG wyslac.Troche pozno,ale tylko z nia moge o tym pogadac :ico_noniewiem:
i pani mi mowi ze moge go oddac jak cos jest popsute-a ja na to ze chyba nie bo w ciagu 30 dni to moge oddac tez jak jestem niezadowolona z produktu-a tak wlasnie jest-tymbardziej ze kupilam to wczoraj -no i zawinela sie i wrocila z kasa
jakas niekompetentna,wszystko mozna oddac w ciagu miesiaca,nawet otwarta konserwe :ico_haha_01: Bylam swiadkiem takiej sytuacji w Asdzie,jak koles przyniosl im zepsuta konserwe :ico_haha_01: Ja swojego nawet nie oddam jak bedzie do nonono,wiesz na ebayu kupiony,nie bedzie mi sie chcialo o 15f walki toczyc,ale szkoda by bylo.No zobaczymy,moze akurat nie bedzie taki zly,zreszta ciagle nie przyszedl.Jade zaraz do tego szpitala,zobacze co mi powie lekarz,ciesze sie tym bardziej ,ze ten znow sie dzis nie rusza za bardzo :ico_noniewiem: Wczoraj bylo ok,a dzis znow gucio :ico_placzek:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 sie 2008, 14:00

Ja swojego nawet nie oddam jak bedzie do nonono,wiesz na ebayu kupiony,nie bedzie mi sie chcialo o 15f walki
nie no pewnie-ale mowie Ci ja liczylam na cos innego i niby 30f nie duzo -a i tak bym tego nie uzywala skoro nic nie slysze wiec zapakowalam w karton i odnioslam :ico_noniewiem:
ciesze sie tym bardziej ,ze ten znow sie dzis nie rusza za bardzo Wczoraj bylo ok,a dzis znow gucio
Miszka u mnie DOKLADNIE TO SAMO!!!!!!!!!!!!!!!!wczoraj cyrki odstawiala dzisisj cisza :ico_haha_01: ona sobie chyba jakies jaja ze mnie robi :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 sie 2008, 16:03

:ico_brawa_01: Pati :ico_brawa_01: jaki ladny ten Wasz synek :ico_brawa_01:
dziękuje kochana :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
oj zazdroszcze wam dziewczynki tych usg :ico_placzek:
oj przykro mi kochana, ze TY nie mozesz isc na USG, nie rozumiem tego u Was w tej Anglii :ico_zly: a patrzylas w tej klinice ile kosztuje USG czy nie????

To dobrze, ze oddałaś, a baba chyba jakaś nie za bardzo poinformowana, bo w ciągu miesiąca można wszystko oddać tak jak napisała miszka

No to super, teraz bedziesz mogla za to kupic bujaczek dla Igusi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Jade zaraz do tego szpitala,zobacze co mi powie lekarz,ciesze sie tym bardziej ,ze ten znow sie dzis nie rusza za bardzo :ico_noniewiem: Wczoraj bylo ok,a dzis znow gucio :ico_placzek:
oj kochana TY to się masz z tym swoim Kubusiem, on chyba sobie z mamusi żartuje i niezłą zabawę sobie znalazł, ale po wizycie koniecznie daj znać jak było :ico_sorki:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 sie 2008, 17:21

hej hej, ja sie wlasnie obiadam suróweczkaz selera ,młodemu smakuje bo az szaleje w brzuszku :ico_brawa_01: , a cichutki byl do tej pory :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 sie 2008, 17:30

hej hej, ja sie wlasnie obiadam suróweczkaz selera
a ja rosolkiem :-D zaraz pekne :ico_noniewiem:
patrzylas w tej klinice ile kosztuje USG czy nie????
pytalam 160F :ico_noniewiem: :ico_olaboga:
Jezu dziewczyny jaka juz jestem ciekawa ktora pierwsza poleci na porodowke :-D :ico_brawa_01:
Od wrzesnia to sie juz zacznie prawdziwe wyczekiwanie z dnia na dzien :ico_brawa_01: :ico_sorki:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”