doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sie 2008, 18:10

co tu tak pusto???

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

20 sie 2008, 18:17

no ja juz jestem...A. wstal po nocce i pojechal na lotnisko po kuzynke i jej meza-wracaja z urlopu w PL....no a ja calutki dzien siedze z Maya..ona juz sie tez ewidentnie nudzi...no ale taka pogoda ze nie da sie wyjsc...wogole w tym roku to chyba z tydzien slonca bylo...masakryczne lato....a juz znow w kurtki sie trzeba ubierac :ico_olaboga: ...tak Wam wszystkim zazdroszcze tych fotek z bijacym sloncem,tych krotkich rekawkow i spodenek... :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sie 2008, 18:28

GLIZDUNIA, to wsiadaj w samolot i predzaj do nas lec i korzystaj ze slonca =D

my bylysmy na spacerku na poczcie, potem w sklepie a zaraz chyba lunie, wiec ucielysmy do domku...

wczoraj wieczorem jak kąpałam Kiniulke to sie okazało, że jest za malo plynu do mycia! ale jakos w resztkach ja umylam! i dzisiaj jak bylam w centrum w sklepie (rano) to pamietalam ze mam upic 2 rzeczy ale kupialam tylko jedna rzecz bo zapomnialam co to miala byc druga - czyli zel do mycia! i teraz mi sie przypomnialo!! i co??? w aptece nie bylo, w innych sklepach tez nie! w czym ja ją dzisiaj umyje?? chyba samą wodą... mam szampon, ale chyba nie bardzo szamponem myc cialko... kurcze co ze mnie za matka... :ico_olaboga:

rano bylysmy w centrum handlowym i tam byl maly piesek (wielkosci glowy toresa)! byl mały i taki zwinny ze Kinga patrzyla na niego i sie tak cieszyla ze szok! chciala go wziac na rece ale on si enie dal! no toresa to ona nie wezmie na rece...

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sie 2008, 18:30

lekarka powiedziala ze nic jej nie bedzie
wypisała recepte i heja trzeba smarowac

ja dzisiaj tez mam dosyc tego dzieciaka!!!!!!!!!
normalnei mam taką kurwice ze hej
cały dzien z nią a dzisiaj byla nie do wytrzymania

a jesli chodzi o kozienice to michal kreci nosem ale wieczorem mamy porozmawiac

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sie 2008, 18:40

glizdunia no to Mila była na to szczepiona i nic po tym jej nie było..

doris a jakbys ja umyła zwykłym waszym mydłem, albo zelem? Mila juz probowała mojego zelu z avonu i nic..

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

20 sie 2008, 18:47

Jagodka,no to swietnie ze dostalas cos na to oparzenie wiec smarowanko bedzie po bolu!!
Doris,nie przejmuj sie ..uzyj swojego mydla albo samej wody...Mayie czesto zdarza sie nam myc wodą ,nie zawsze uzywam plynow do kapieli bo to jednak chemia...zwykle mydelko wystarczy....ona zreszta jest dosc wrazliwa na takie kosmetyki bo po plynach itp. pupa jest czerwona...nawet smarowanie jej nie pomaga...nie uzywam tez zadnych balsamow...na oliwke jest uczulona a o innych zapominam i smaruje naprawde okazyjnie a skorke ma cud miod i orzeszki-wrecz idealną!wazne zeby mala odswierzyc...umyjesz ja dokladnie zelem jak go jutro kupisz :ico_oczko:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sie 2008, 18:57

nie chce uzywac mojego zelu bo ma ta dziwna wysypke i boje sie ze moze sie ona nasilic po moim zelu... ale umyje ja samą wodą

jagodka24, smaruj tą mascią co dostałas i bedzie ok. a kurwice to nie raz kazda z nas dostaje przy dzieciach!!! tak to juz bywa...

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sie 2008, 20:00

To zacznę od nowiny, że Wiktor przespał pierwszy raz całą noc od 21 do 6 rano :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Ale z kolei coraz częściej zdarza mu się nie spać w dzień - wczoraj nie spał, dzię też więc padł już o 19.

Glizdunia no my się jeszcze cycujemy i jak na razie sobie odpuściłam bo po ostatnich cyrkach stwierdziłam, że nic na siłę. Poczekam na dobry moment i wtedy ponownie spróbuję.

Aha, ja do Kozienic na pewno nie dotrę.

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sie 2008, 20:06

no i okazalo sie ze ja raczej tez nie dotre
michal mi dzisiaj uswiadomil ze w neidziele wyjezdza na to swoje spotkanie
wiec nie damy rady obrócic
mamy 300km wiec jakies 5 godz jazdy
wiec ani z soboty nie skorzystamy ani z niedzieli

przepraszam sikorke ze narobiłam bałaganu :ico_sorki:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

20 sie 2008, 20:22

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Wiktorka i glebokie uklony dla Ciebie Kamizela!!!dluuugo czekalas na piewsza przespana noc...naprawde podziwiam!!!kurcze ja wiem ze kazde dziecko jest inne i ze czego innego potrzebuje ale czy to nie za wczesnie na niespanie w dzien?tego Ci nie zazdroszcze...bo jednak lepiej jak dziecko troche sie kimnie,odpocznie,wyciszy sie....a juz nie mowie o wolnym czasie dla mamy :ico_noniewiem: Maya mi teraz dlugo nie spi bo tylko po ok.godzine do 1,5....no ale zawsze to cos.....

no to szkoda ze spotkanie Kozienickie sie nie odbedzie...ale z drugiej strony nic mnie nie ominie :ico_wstydzioch: :ico_oczko:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”