doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 sie 2008, 08:40

dzien dobry

GLIZDUNIA, pij szałwie - działa na zachamoanie pokarmu w piersiach, a przy oazji człowie się mniej poci!

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 sie 2008, 09:11

no glizdunia gratuluje
ale widac maya juz duza dziewczynka i nie musi sie przytulac do cyca
zobaczysz w koncu polubi mleczko i zacznie ci pic

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

21 sie 2008, 09:50

oj dziewczyny witamz rana...mamy kryzys ...Maya nie ma cyca ale za to nic nie ssa wiec ciumka kciuka :ico_olaboga: ....jestem zalamana bo wiem ze tego nie idzie dziecka oduczyc...sama ssalam :ico_olaboga: .....a ona potrzebuje sobie possac cos....i juz smoczek jej dalam stary zeby wyjela palucha z buzi...biedna taka...wszedzie sie lasi z tym paluszkiem a mi plakac sie chce....cyce az bola z tego nadmiaru mleka...oby przetrwac ten dzien :ico_sorki:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 sie 2008, 09:55

hejka

dzis przede mna malowanie 2 scian pokoju Mili, oczywiscie o ile usnie w południe :ico_noniewiem:

wczoraj wieczorem bylismy na basenie, ale tym razem ze znajomymi i zmeczenie A tak nie przeszkadzało bo skusił sie na pływanie, choc pływaniem tego nie szło nazwac, bo cały czas chłopaki skakali ze słupkow, scigali sie pod woda i takie tam popisowy...

glizdunia swietne zdjecie w podpisie!! i Mila tez lubi " dobranocny ogrod" - bo tak sie u nas ta bajka nazywa - choc ja nie wiem co dzieci w tej bajce widza bo jest gorsza niz teletubisie :ico_noniewiem:

szkoda ze zadna nie moze do tych Kozienic jechac,chyba tylko zborra :ico_noniewiem: szkoda tez sikorki bo juz tam zamawiała jakis domek, nie? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

21 sie 2008, 10:11

Lady ,Ty to jestes malarz na etacie....moze bys jeszcze gdzie na boku cos dorobila tym malowaniem co? :ico_oczko: i dzisiaj dowioza mebelki tak?no to mysle ze sie pocwalisz gotowym efektem!!!

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 sie 2008, 10:18

glizdunia to moze daj jej tego cyca jeszcze choc raz dziennie i tobie ulzy i jej...chyba ze chcesz taka terapie wstrzasowa zrobic :ico_noniewiem: a smoka nie chce ciumkac?

[ Dodano: 2008-08-21, 10:23 ]
efektem sie pochwale ale dopiero jak te naklejki ponaklejam, bo narazie tylko meble dojada a nie wiem ile bede czekac na przesyłke?

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

21 sie 2008, 10:23

GLIZDUNIA, ja właśnie wczoraj czytałam, że ssanie kciuków nie jest wcale tak szkodliwe jak się powszechnie sądzi i wcale nie koniecznie źle wpływa na zgryz; więc może na razie nie przejmuj się tym za bardzo w końcu przynajmniej na razie musi sobie czymś zrekompensować stratę a potem pewnie stopniowo jej to przejdzie; w tej gazecie napisali, że martwić się trzeba dopiero jak palec zgrubieje czy coś się z nim dzieje lub usta pierzchną bardzo :ico_noniewiem:
ja też ssałam kciuka i rodzice cuda wyczyniali żeby mnie oduczyć a też sobie myślę, że jak dziecku się znudzi to samo przestanie i tyle ... chyba jednal wolę kciuka niż smoczek :ico_noniewiem:
będzie dobrze zobaczysz

a Iguśce chyba idą nowe ząbki tzn. ma takie wielkie zgrubienia w miejscu dolnych 4, ale innych ojawów na razie brak - na szczęście :-)

moje dziecko właśnie się bawi drewnianymi klockami i jest cała szczęśliwa :-D
a nie daję jej ich za często bo nie mamy dywanów tylko goły parkiet a ona lubi sobie nimi rzucać robiąc trochę hałasu i nie wiem czy Wam już pisałam ale nasz sąsiad z dołu robi nam awantury że on żyć nie może bo my tu całymi dniami hałasy robimy :ico_zly: nie podoba mu się też że za późno spać chodzimy (woda szumi za głośno przy kąpeli) i jakieś metaliczne odgłosy całymi dnaimi przez cały rok :ico_puknij:
ja nie wiem ale on to chyba w pełni normalny to nie jest - bo niby jak my przy małym dziecku mamy całymi dniami hałasować, idiota, jak ona idzie spać ok 20 i do rana jest cisza - wiadomo; a w dzień śpi ok 2 godz i często wychodzimy to ja nie wiem on ma chyba jakieś omamy słuchowe :ico_zly: ja wiem że jak ona się bawi to ciągle czymś rzuca(to jej ulubione zajęcie) ale to co mam ją wsadzić w łóżko i obłożyc poduszkami żeby sąsiadowi nie hałasowała? echhh szkoda gadać... ale to jest taki facet, że mu przeszkadzało jak sąsiad przez ścianę miał długi sznur od telefonu (taki wiecie kręcony) i tym sznurem o futrynę uderzał jak rozmawiał przez telefon :ico_puknij:

się rozpisałam ale mnię wkur... no!

to idę zrobić kawę, ktoś ma ochotę ? :-D

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 sie 2008, 10:23

ladybird23, ja tez czekam na zdjecia nowego pokoiku Mili =D

GLIZDUNIA, dasz rade! cierpliwosci

[ Dodano: 2008-08-21, 10:27 ]
anza, no sasiada to masz rewelka! tylko pozazdrościć :P a ja herbatke poprosze bo kawki nie pije =D

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 sie 2008, 10:39

a ja pije kawe wiec moge dołaczyc...Mile na razie łazikuje i szuka sobie miejsca..

anza no niezły koles!! :ico_zly: :ico_puknij:

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 sie 2008, 10:43

cześć Wam

to ja matka na całym etacie :-D
Ula mnie dusi aaaaaaaaaaaaaaaaa

zaraz wracam

a Glizdunia nie daj się !!!
A z paluchem walcz!!!
mój 7 letni chrześniak nie oduczył się do dziś.... a za dwa tyg szkoła... a dzieci są brutalne... a on w sytuacjach stresowych od razu wali .... kciuka do papy...

moim zdanie rodzice nie reagowali... dość skutecznie... cóż, ale TY, TY jesteś MAMĄ MaYi i świetnie sobie poradisz :ico_brawa_01: :-)

na serio zaraz wracam :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-08-21, 10:55 ]
dobra to ja dołączę do Anzowej kawy :ico_kawa:
a ten sąsiad może po prostu cierpi na jakiś syndrom niewyspania, ewentualnie na blokadę mózgu :ico_haha_01: :ico_puknij:

i tak

z tym oim chrześniakiem... zgryz ma fatalny... bo kwasy zjadły mu górne ząbki szybciutko...
dziś wiadomo już, że na bank czeka go aparat ja tylko wyklują się wszystkie stałe ząbki :ico_noniewiem: ale taki wyciągany...

ach Lady jak ja Tobie zazdroszczę tych basenów :ico_sorki:
moją jedyną atrakcją są teraz 2-tygodniowe zabiegi tarapulsu na zatoki... :ico_oczko:

no i mam chyba przemęczone zwoje...
i pytanie do Ewcika , czy te słuchowiska a dokładniej bajki można np. sciągnąc i nagrać sobie do wielokrotnego odtwarzania? :-)
bo ja narazie męczę dwie bajki z Ramy :ico_haha_01: i chciałabym odnowy... :ico_haha_01:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”