Czesc dziewczyny!!!
Dziekuje za zyczenia, a dzisiaj stawiam

i

z okazji ukonczenia 7 miesiaca przez mojego synusia
A mi dzisiaj Dawidek wypadl z nosidelka

, zawsze jak szykuje sobie sniadanie to on siedzi w foteliku i je chlebek, odwrocilam sie tylko na chwilke zeby przykroic bulke, patrze a on leci, szybko zareagowalam, ale zdazyl upasc na brzuszek i policzkiem uderzyl sie o podloge

, mam nadzieje, ze nic mu nie jest
Jak Norbert slicznie stoi, on lada dzien zacznie chodzi, jejku jak ten czas leci.....
i dla Norberta z okazji 8 miesiecy :ico_prezent: :ico_prezent: , wszystkiego naj, zeby zdrowo rósł!!!
Dla Gabcia

za siadanie i

za zasypianie, ja tez musze wrocic do usypiania Dawida w lozeczku, zaczne od wrzesnia, bo od poniedzialku bede u rodzicow to znowu bedzie ze mna spal.
W przyszlym tygodniu mamy 2 spotkania z kandydatkami na nianie...
trzymam kciuki zeby ktoras z nich okazala sie ta odpowiednia, wspolczuje Tobie Gosiu i wszystkim mama ktore musza pracowac i zostawiac dzidzie na tyle godzin, ja bym tego nie zniosla, znaczy sie jakby mnie sytuacja zmusila to bym musiala jakos to przezyc, ale podziwiam Was kochane!!!
Uli kaszka bardzo smakowała, wypiła całą butlę, a na opakowaniu było napisane "po 6 miesiącu", dlatego kupiłam.
Dawidek kaszke zje, ale tylko na gesto, wiec rano ok.9 dostaje owsianke(chyba z bobovity) a na wieczor ostatnio z hippa kaszke bananowo-brzoskwiniowa. Dzisiaj jade na zakupy to tez kupie ta truskawkowa.
Nie wiem czy zęby mu idą czy nie, bo w dzień marudzi okropnie, często uspokaja się jak posmaruję mu dziąsełka
Klaudia to widocznie zabki, bo odczuwa ulge jak mu posmarujesz, np. na Dawida nie dzialaja zadne zele, tylko jak jest mocno marudny, to podaje mu panadol.
uciekam bo babel sie obudzil i mnie wola, milego dnia