poccoyo- to prawda z tymi ciuszkami. Szczególnie ze my w zimie bedziemy spacerowac, to śpioworki i kombinezonki bedziemy zakładać, wiec ubranek nie bedzie widac. A dla gosci wystarczy ze dwa ładne kompleciki. Zazdroszczę łóżeczka, ja muszę zamówić, może jutro. Bo chcę wiekszość zakupów zrobić przez internet w ciągu dwu tygodni. Bo za dwa tygodnie mam wizyte i strasznie się boje ze mnie do szpitala wysle.
#ania#-- uważaj na siebie, Szerkiej drogi

betka- mi tez długo nikt nic nie proponował, ale dwie osóbki troszkę mi oddały i jeszcze kuzynka moze cos podrzuci, ale to sie dopiero koazało ze trzy tygodnie temu. Nie martw się, napewno cos ci wpadnie. A jak nie, to ja ci odesle swoje, bo Maja ma termin na 1go listopada a pewnie w pazdziernku się urodzi. Co do spania, ja tez już noc drugą źle spałam. Obudziłam się przed 4 i nie mogłam juz usnąć,dopiero nad ranem troszkę. A mała tak fikała jakby chciała prze zskóre wyskoczyć, nawet czkawkę miała po 4 rano z tego fikania.
Kili- witaj serduszko, fajnie ze masz dziewuszkę, Maja bedzie maiała koleznkę, bo póki co, to sami koledzy w koło :) Ja moze jutro wstawie pralkę z ubrankami i powiesze nabalkonie póki nie pada jeszcze.
Motylek22- to dobrze, że się cieszysz z pracy. Tak mnie zainspirowała pokój twojego maluszka, ze juz zamówiłam naklejki :) Powyklejam kącik Mai :)
asiula_o - mądrego to i dobrze posłuchać, a raczej poczytać :) Na brzuszku nie opieram rąk bo mma za mały brzuszek :) nie da się

[ Dodano: 2008-08-21, 13:54 ]
I wiecie oc jeszcze mi gin wczoraj powiedział? Zeby Sobie troszkę winka wypic lub piwka, to wtedy macica się rozluźnia.