Dałam wczoraj wieczorkiem troche deserku gerbers "Śliwka" (tak z dwie łyżeczki) mimo że jest po 4 m-cu ale z rana troche się dziś załatwił. Tylko że nie wydaje mi się, żeby mu specjalnie zasmakował więc co dalej.
Daje wode. Troche częściej się załatwia tylko, że ciągle sprawia mu to duuuży problem... I sprostuje dałam mu deser śliwka z firmy hipp (jest od 4 m-ca) a nie gerber. Chociaż słyszałam, ze ten drugi jest lepszy. Pozdrawiam
Hej!!
Dzięki za wszystkie rady Przede wszystkim Anuszce i Gabi. Powoli jest coraz lepiej i wiem teraz co zrobić, gdy ponownie będe miała taki problem. Pozdrawiam wszystkich którzy wypowiadali się na forum. Narazie
Gdy mój mały miał problemy z wypróżnianiem stosowałam sposób teściowej.Trzeba włożyć malutki kawałeczek mydła do odbytu.5-10 minut i kupka była.Pytałam też lekarkę oczywiście wczesniej czy tak mozna i powiedziała że jeśli nie działa koperek to jak najbardziej.A co do jabłka to nie jest zalecane mamom karmiącym nawet pieczone bo u dzieci powojuję wzdęcia i gazy.Tak samo gruszki.