Ty z tego co wiem dopiero teraz bedziesz na etapie zakupkow dla dzidzi,my to juz mamy za soba ,ale az Ci zazdroszcze bo to takie fajnete rożki z kokosem podobna jakos tak usztywniaja ale sa mieciutkie
a nie nie ja juz prawie przygotowana ,tylko brakuje mi paru pierdołek z Polski wiec mama robi paczkeTy z tego co wiem dopiero teraz bedziesz na etapie zakupkow dla dzidzi,my to juz mamy za soba ,ale az Ci zazdroszcze bo to takie fajne
juz!!!!!!!!!!dzisisj rodzi ostatnia sierpniowka
potem juz my dziewczynki
BOZE!!!!!Ale mnie strach ogarnal!!!!!!!!!!!To juz koniec dziewczynydzisisj rodzi ostatnia sierpniowka
potem juz my dziewczynki
Pati cos sie nie odzywa-moze juz na porodowce
Ale by jej bylo fajnie,ja juz moge rodzic,moja dzidzia z ta waga moze juz sie tez rodzic spokojnie juz nic jej nie bedziePati cos sie nie odzywa-moze juz na porodowce
No to ja znow cos sobie uroilam,ale paczuszka z Polski tez do mnie przyjechala,bo tutaj np.pepuszka sie spirytusikiem nie przemywa,wiec mama mi przyslal takie waciki nasaczone 70%spirytusem,sol fizjologiczna herbatke z kopru wloskiego dla dzidziusia i kilka innych rzeczy ktorych tutaj nie mam szns kupica nie nie ja juz prawie przygotowana ,tylko brakuje mi paru pierdołek z Polski wiec mama robi paczke
no dokładnie o to samo mame prosilam i jeszcze kilka rzeczyNo to ja znow cos sobie uroilam,ale paczuszka z Polski tez do mnie przyjechala,bo tutaj np.pepuszka sie spirytusikiem nie przemywa,wiec mama mi przyslal takie waciki nasaczone 70%spirytusem,sol fizjologiczna herbatke z kopru wloskiego dla dzidziusia i kilka innych rzeczy ktorych tutaj nie mam szns kupic
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość