Ale tutaj dzisiaj cisza
ja juz po pracy zaraz chcemy isc do kosciola Majeczka buszuje na macie i wola mame ostatnio zauwazylam ze jak wstaje to strasznie lubi patrzec na swoje zdjecia co ma na scianie powieszone
Wszystkiego dobrego i kolejnych lat wspólnego szczęściaMy wczoraj mieliśmy 5tą rocznicę ślubu
Lolek ma w końcu ząbka !
Tego nie oglądałam, ale polecam "coś się dzieje" też czadowyA oglądałaś "Monsunowe wesele"?
A kto by nie lubił patrzeć na taką śliczną królewnę.... :ico_oczkostrasznie lubi patrzec na swoje zdjecia co ma na scianie powieszone
:byłam w lidlu i przy okazji spojrzałam i nie było ich...
wszystkiego dobrego, kolejnych szczęśliwych lat razem...Goonia napisał/a:
My wczoraj mieliśmy 5tą rocznicę ślubu![]()
Wracam z Polanicy... heheheheco do drogi z Poznania, to chcę się wybrać do baby maxa,
Faceci, jak takie duże dzieci do tego nic do nich nie dociera. Współczuję, mam nadzieję, że się szybko z tego otrząśnie i przestanie myśleć o głupotach... przecież jest bardziej potrzebny Tobie i Gabiemu żywy i zdrowy. Może to do niego dotrze.... życzę Ci tego na jutrzejszą rocznicę.mam dołek przez ten Kuby durny klub...
powinna być emotikonka ludka walącego się w głowę (na gg nazywa sie ona "głupek")Wracam z Polanicy... hehehehe
dziękuję bardzo... niestety się nie zanosi na to, ale byłoby miło... w środę jedzie do ostrowa, ma być jajaś draka i "nie może zostawić chłopaków samych"życzę Ci tego na jutrzejszą rocznicę.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość