AniaZaba, ponoc prawie wszystkie dzieci rodza sie z niebieskimi oczami, a do roku juz kolor sie "stabilizuje" i zosatje na zawsze

MOj ma od poczatku niebieskie i pewnie tak zosatnie

Wystawiałam troche ale nie szło ale jak coś kogos interesuje to moge wystawićSylwia.O., na allegro też wystawiacie ubranka ?
około 6 miesiąca życia dziecka zaczyna się stabilizować kolor oczu i potem zostaje już taki do konca zycia.Mam pytanko czy wasze dzieci kolor oczu mają taki sam z jakim sie urodziły?
Mi sie wydaje że zmieniaja się na piwnejaki to kolorek oczu Franulka ?
no to Ci Zuźka psikusa zrobiła[ Dodano: 2008-08-23, 22:49 ]
a jeszcze wam powiem jak dzis mala wstala rano i ja polozylam na przewijaku ale ja mam tylko taki maly ktory polozylam na lozku i poszlam do lazienki zeby przyniesc troche wody do mycia wracam a tu mala nogi cale w kupie,ale pielucha czysta a tu obok na lozku taki wielki placek ,sama sie zastanawialam jak to moja swinka zrobila,ale pozniej widzialam jaka ma zabawe podkula nozki idupke na bok przekreca ,pozniej troche mniej smiechu bylo jak przyszlo do sprzatania a tu na materacu plama oczywiscie nie musze pisac ze byla przy tym bardzo zadwolona z siebie hihi
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość