Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

26 sie 2008, 10:25

Marcia77, nie boisz się w tak wysokiej ciąży jechać do innego kraju? bo to już Kochana 6 miesiąc będzie, prawda?

Awatar użytkownika
osita
Trzy tysiące lat minęło...

26 sie 2008, 10:52

Marcia77, nie boisz się w tak wysokiej ciąży jechać do innego kraju? bo to już Kochana 6 miesiąc będzie, prawda?
wlasnie mi sie przypomnialo - dowiedz sie w biurze turystycznym czy nie potrzebujesz zaswiadczenia od lekarza ze mozesz podrozowac, niektore firmy przewozowe juz od 22 - 24tc nie chca wpuszczac bez takiego zaswiadczenia ciezarnych na poklad :ico_sorki:
a mi jesli juz mowa o turcji, podoba sie niesamowicie Kapadocja... tak wiec kiedys musze zaliczyc Istambul, Troje i wlasnie te skalne miasta i biale tarasy.. :ico_sorki:
A lazurowe wybrzeze tez ma cos w sobie magicznego :ico_oczko: Monako, Cannes... super, choc nieziemsko zatloczone. Capri bardziej mnie urzeka, tam jest wlasnie ten lazur, taka wysepka, prosto ze skal do blekitnej wody :ico_sorki:
A jak juz sie znudzicie tymi wojazami, zapraszam do Malagi :ico_haha_01: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

26 sie 2008, 10:56

arcia77, nie boisz się w tak wysokiej ciąży jechać do innego kraju?
lekarz stwierdził ze nie ma przeciwwskazan jak tylko dobrze sie czuje..koleznaka byla w 6 miesiacu i wszytko bylo ok ..iwec jestem dobrej mysli w koncu to nasza podóż poslubna :-D :-D

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

26 sie 2008, 10:57

wlasnie mi sie przypomnialo - dowiedz sie w biurze turystycznym czy nie potrzebujesz zaswiadczenia od lekarza ze mozesz podrozowac, niektore firmy przewozowe juz od 22 - 24tc nie chca wpuszczac bez takiego zaswiadczenia ciezarnych na poklad :ico_sorki:
o właśnie, a to juz niestety swoja drogą.. ja chciałam w październiku skoczyć na kilka dzionków do Polski, ale moje tanie linie lotnicze nie chcą wpuszczać na pokład z takimi wielkimi brzuchami, jak mój.... bo się w pasy zapiąć nie będę mogła :-)
A jak juz sie znudzicie tymi wojazami, zapraszam do Malagi :ico_haha_01: :ico_oczko:
:-) ja z tego mojego deszczu to bym chętnie tak w ciepły kraik skoczyła :-) heh.. się rozmarzyłam... :-D

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

26 sie 2008, 10:58

a tak z ciekawosci zapytam co oznacza ta magiczna liczba przy ilosci postów zatytułowana pomogła...o co to chodzi????

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

26 sie 2008, 11:09

a tak z ciekawosci zapytam co oznacza ta magiczna liczba przy ilosci postów zatytułowana pomogła...o co to chodzi????
osoba, która założyła wątek inaczej widzi dół posta... np. wtedy Twoj Marcia na jeszcze kratkę "pomogła" przed kratką "profil" itd... i wtedy, jeżeli uzna, że w czymś pomogłaś to moze kliknąć to i przyznać Ci te punkty :-)
a jak wejdziesz na czyjś profil, kogoś kto ma takie punkty to możesz kliknąć i sprawdzić za co i chyba od kogo dostał je :-D

mam nadzieję, że zrozumiale to wyjaśniłam, bo ostatnio mam jakies dziury w mózgu :-D

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

26 sie 2008, 11:26

tak tak zrozumiałam :-D dzieki :-D :-D

Awatar użytkownika
osita
Trzy tysiące lat minęło...

26 sie 2008, 11:31

ostatnio mam jakies dziury w mózgu :-D
hhiihhiiiihiihihihii :ico_haha_01:
ananke, w pasy sie zapniesz, bo kiedys taki hipopotam ze 150 kg lecial obok mnie i tez sie zapiela... poprosilam o zmiane miejsca, bo kurcze baba zajmowala swoje i 3/4 mojego siedzenia, a siedziala w srodku :ico_chory: leciala z dzieckiem i z tamtej strony tez malemu zabrala siedzenie :ico_olaboga: stewardesa stwierdzila, ze nie moze mi miejsca zmienic, bo costam a ja ze w takim razie niech zmieni tamtej pani :ico_oczko: bo prawo przewiduje ze osoby z pewnymi gabarytami musza wykupic 2 siedzenia (serio). To akurat nie byly tanie linie, bo bylo to z 5 lat temu, ale placac kupe kasy nie usmiecha mi sie leciec stojac w przejsciu :ico_zly: wierzcie mi, to byl koszmar :ico_chory:
wracajac do linii lotniczych - bodajrze do 32tc musza cie wpuscic, niektore tylko linie zycza sobie zaswiadczen o braku przeciwskazan. Wiadomo, kobieta w ciazy to wieksze ryzyko a cala historia bierze sie stad, ze np. stany zjednoczone uznaja za swoich obywateli wszystkie dzieci urodzone na ich terytorium, a samolot jest terytorium panstwa, z ktorego jest firma przewozowa... dzikie, nie?
ja z tego mojego deszczu to bym chętnie tak w ciepły kraik skoczyła :-)
a ja poprosze o jedna nocke deszczu :ico_haha_01: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

26 sie 2008, 11:50

ananke, w pasy sie zapniesz, bo kiedys taki hipopotam ze 150 kg lecial obok mnie i tez sie zapiela...
ha ha :-) dobre.. a tak serio to się boję latać w ciąży, i bez ciąży miałam wahania ciśnienia nie do wytrzymania... a ostatnio koleżanka leciała, znaczy chciała lecieć i jej nie wpuścili na pokład mimo zaświadczenia od lekarza i położnej... chore to...
a ja poprosze o jedna nocke deszczu :ico_haha_01: :ico_oczko:
ja o dzionek słonka :-D
tak tak zrozumiałam :-D dzieki :-D :-D
uff :ico_sorki: bo ja ostatnio na bakier z logiką :-D

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

26 sie 2008, 11:54

A jak juz sie znudzicie tymi wojazami, zapraszam do Malagi
zazdrosze - ja to jestem cieplolubna wiec marza mi sie ciepłe kraje.. :-D :-D

[ Dodano: 2008-08-26, 12:11 ]
nie mam dzis wogóle koncepcji na obiad..a Wy co tam gotujecie???

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”