Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

26 sie 2008, 12:21

nie mam dzis wogóle koncepcji na obiad..a Wy co tam gotujecie???
heh.. ja cycki kurczaka z pyrkami :-)

a powiedzcie mi Laseczki, myślałyście juz o wózkach??

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

26 sie 2008, 12:38

a powiedzcie mi Laseczki, myślałyście juz o wózkach??
ja caly czas z tym czekam dopoki nie bede znała płci..no chyba ze sie nie pokarze wiec trzeba bedzie zaryzykowac.. :-D

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 sie 2008, 13:27

Ja myślałam o wózku, w internecie upatrzyłam dwa, muszę je obejrzeć w naturze - oba trójkołowe. Miałam okazję sporo takim wózkiem wozić córkę kuzynki i według mnie rewelacyjnie się nimi kieruje. Jak na razie skłaniam się ku X-lander XT, ale zobaczymy jak go obejrzę. Kupić jednak zamierzam dopiero za kilka miesięcy.
Płeć w wyborze dziecka jest dla mnie nieistotna, bo i tak będę kupowała ciemny, ewentualnie z wstawkami w kolorze zielonym.

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 sie 2008, 13:37

donatka26, noo, koniecznie fotki, koniecznie wrzucaj :-)
wrzucę je napewno :-)

Marcia77, podziwiam, ze chcesz lecieć będąc w ciązy, ja bym się nie odważyła.

ja już po obiadku, robilam na szybkiego, jeszcze szybko śniadanie do pracy, bo mąż na 14, i jestem padnięta, głowa mnie boli, muszę odpocząć.

[ Dodano: 2008-08-26, 13:39 ]
wóżki też oglądałam na allegro, duży wybór, parę wrzucilam w ulubione, ale nie będe sie spieszyć z kupnem, nawet nie wiem czy to firmowe :ico_noniewiem:, bo nie znam zbytnio firm dla dzieci, ale wózek to ja chcę czterokołowy

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

26 sie 2008, 13:45

ja na pewno muszę poszukać jakąś używaną gondolke bo w zestawie kt kupuje jest tylko spacerówka..aa

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

26 sie 2008, 13:48

noo, ja wózek też 4kołowy :-) i w sumie to chciałam błękitny, taki jaśniutki, ale tutaj nie uświadczę, bo mają same zgniło zielone lub czarne :-( za to wypatrzyłam kremowy, taka kawka z mlekiem :-)
zwracałam uwagę na to, czy się składa (bo do auta trza spakować), no i postawilam na "travel system" z możliwością wpięcia fotelika... i z przeglądania wybrałam Graco Quatro Tour Deluxe..

a w Polsce to bym jakis "Tako" kupiła - tym bardziej, że mają błękitnych od zatrzęsienia :-D niestety cenowo + przesyłka nie opłaca mi się ściągnąć na wyspę :-(

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

26 sie 2008, 14:32

Ja postanowilam nie kupowac wozka. No bo tak sie przygladam i tutaj to ani jednej babeczki z wozkiem nie widzialam. Przez pierwsze pol roku stawiam na nosidelko albo chuste do noszenia. Jak przyjdzie lato to dopiero pomysle o jakiejs spacerowce.

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

26 sie 2008, 14:39

już jestem, załatwiłam wszystko w pracy i mam na jakiś czas spokój. u nas dziś zupka pomidorowa a na drugie chyba schabowe lub kurczak z niedzieli.
my wózki na allegro oglądamy ale jeszcze się z kupnem wstrzymamy. Widziałam dziś na bazarze stoisko z art. dla dzieci, no poprostu same cudeńka tam. aż nie wiedziałam na co patrzeć :ico_oczko: nie mogę się doczekać aż ruszę na zakupki.
osita, do Malagii ja bardzo chętnie :ico_haha_01: zawsze chciałam zobaczyć Hiszpanię.

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

26 sie 2008, 14:55

nie mogę się doczekać aż ruszę na zakupki.
ja tez :-D :-D juz robie powoli liste i zaczne chba kupować..niedługo moj kochany bedzie miał urlop wiec bedzie mozna pobuszowac po sklepach :-D :-D

[ Dodano: 2008-08-26, 15:02 ]
rzez pierwsze pol roku stawiam na nosidelko albo chuste do noszenia.
do mnie jakos ta chusta nie przemawia - jakes to dzieko w tym takie skulone i wydaj mi sie ze jest mu niewygodnie...

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

26 sie 2008, 15:08

ja poczekam do momentu aż będę płeć znała żeby trafić z kolorem :-) no i wtedy powolutku powolutku będziemy kompletować wszystko. Co do wózka to my byśmy chcieli taki czterokołowy bo te na trzech kołach to takie kosmiczne jak dla mnie. Jest ogromny wybór tych wózków. Chcemy zrobić tak by upatrzeć sobie wózek w sklepie, zobaczyć go na zywo a potem identyczny znaleźć na allegro po niższej cenie :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”