hej
A ja właśnie szukam kurteczki na jesien ,mamy jedna ,ale jasna jest wiec potrzebuje na zmiane,
godzik co do zimy to raczej praktyczniejsze sa kurteczki razem ze spodenkami dla takich większych dzieci co juz chodzą
A co do pampersów to na początku uzywałam orginalnych ,potem dłuższy czas HUGIESY były ,było OK ale do czasu kiedy mela zaczynała chodzic niestety robiły sie takie burchle i sie rozdwajały,wiec od tego czasu kupuje orginalne są najlepsze i sprawdzone , nie ma co ooszczędzac na tanszych bo to dziadostwo ,ostatnio na weekend zabrakło mi to poszłam do sklepu i wziełam pare na sztuke jakis tam wsumie po 78 groszy ,niby wagowo dobre ,ale jak dla mnie to brakuje tych gumek sciągających w kroku ,dziecko siada ,a siusie fjuuuuu wylatuja bokiem przez szpare i powiedziałam nigdy więcej
tanich gówienek ,wole 10 gr dac wiecej nawet za sztuke orginalnego Pampersa niż jakieś dziadostwo.
[ Dodano: 2008-08-26, 17:48 ]
aaaaaaaa , w Tesco jest promocja na orginalne Pampersy po 42 zł .kupiłam pake , bez względu na wage cena taka sama ,a koło nas jest taka hurtownia chemiczna tam miałam ostatnio najtaniej ,ale niestety nie tak tanio jak wczoraj w TESCO