doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 sie 2008, 12:42

GLIZDUNIA, tak to już jest z pustymi cycuszkami... nie łam, kup sobie nowy odpowiedni stanik i będzie ok

Ewcik, kamizela, fajnie ze wpadlyscie i Ewikowi zycze powrotu humoru

no i dzięki dziewczynki za rade co do prezentu.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

26 sie 2008, 12:48

Doris-"odpowiedni"to masz na mysle taki z materacem w srodku jak to okreslila Massumi??? :ico_haha_01: :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 sie 2008, 12:49

GLIZDUNIA, trzeba sobie radzic :ico_haha_01:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 sie 2008, 12:57

glizdunia no co ty od razu z materacem :ico_haha_01: lekkim push up'em..ja np wogole nie nosze stanika całkiem miekkiego, musze miec utwardzony zeby cyc jakos w nim wygladał...a push up ci podniesie piers i wcale zwiska nie bedzie..
a moja mama coz..na pewno przekwita i na prawde potrafi byc takim złosliwcem ze az wstyd tak pisac o mamie :ico_wstydzioch:

doris ja dostałam sama bielizne i koszulke nocna :ico_noniewiem: ale kolezanka miała ost panieniskie i dostała np ksiazke kucharska, wałek na meza, jakis likier i wyzej wspomniana seksowna bielizne :ico_oczko:

moje dziecko zas ma bunt przeciwko spaniu,a ja miałam w tym czasie dokonczyc robote w piwnicy :ico_zly: zaraz zas obiad trzeba robic, potem jazdy i zas mama bedzie buczec, ze sie za cos zabieram a nie umie skonczyc :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

26 sie 2008, 13:05

Lady...jesli to ma zwiazek z przekwitaniem to lepiej zeby mama dostala jakies leki zanim jej to siadzie na nerwy...to czesta przypadlosc kobiet niestety....a szkoda babki ,widac ze jest zawzieta i byle glupota ja wyprowadza z rownowagi...moja babcia niestety miala ciezkie przekwitanie i leczy sie ...musi sie leczyc bo inaczej to tylko szpital w Rybniku :ico_noniewiem:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 sie 2008, 13:23

wiesz co ja jej nie powiem ze ma isc do lekarza, bo ona sie lekarzy boi a jakbym z takim czyms wyskoczyła to by sie chyba na smierc obrazila, ale jakas meliske by se musiała pic, bo inaczej nie tylko siebie ale i nas konkretnie wykonczy tym swoim zachowaniem, bo jeszcze zrozumiałabym jakby cos faktycznie sie stało, albo czegos waznego by A nie zrobił, ale ze nie był na jej jedno kiwniecie i taka obraza majestatu to juz przesada..dobrze tylko ze nie wyjechała zas z tym ze ma wypieprzac bo by wogole sie porobiło :ico_noniewiem: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 sie 2008, 14:13

Ok to najpierw wkleję fotki.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

26 sie 2008, 14:15

kurcze ale mi sie nudzi...siedze tu i siedze...do roboty checi brak...zaraz maya wstanie to pewnie zamarze o tym lenistwie :ico_noniewiem: ....musimy cos pokombinowac zeby laptopa mogla na dol brac...bo tak to tylek mi cierpnie na tym kresle :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-08-26, 14:17 ]
Kamila :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D ...super...to taka rodzinna wyprawa byla...i juz Wikus z dziewczyna przesiaduje no no no.... :ico_oczko:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 sie 2008, 14:33

GLIZDUNIA,moze bezprzewodowy internet?? wtedy moze laptopa brac nawet do toalety...

kamizela, super foty
ja jej nie powiem ze ma isc do lekarza
ja tez bym mojej mamie tego nie powiedziala...

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 sie 2008, 16:05

ELLO :-)

MisiUla zasnęła dopiero po 13.00 i jeszcze lula... całe szczęście, że mama zabrała Micha na plac zabaw :ico_sorki:

A ja sobie obrabiam rózne fotki :ico_brawa_01:

U nas spokojnie... w miarę... bo J. też coś nadąsany łazi /niiiiic mi nie jest/ taaa :ico_puknij:

Glizdunia nie łam się cycuchami masować je teraz trzeba, żeby się ujędrniły !!! I masaże prysznicowe na przemian cipła i zimną wodą są b. pomocne w powrocie do formy :ico_oczko: A piersi większości kobiet nie są symetryczne. Niewielka różnica wielkości i kształtu między nimi jest właściwie prawie zawsze... :-)

Lady a może sama kup jej jakieś witaminki dla kobiet w "tym" specyficznym okresie... i zaproś ją kilka razy na meliske :ico_oczko:

a to new ja... ale pzrodem się nie pokażę, bo głupie miny stroję do aparatu :ico_oczko:
Obrazek

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”