Hej!
ale poszalałyście z pisaniem
MisiUlka przesłodka...wspaniała, kochana i śliczna dama!!!
Hubertus ma cudne oczyska! zakochać się można! i faktycznie włoski mu urosły!
I co jeszcze??? wózki mi średnio się widzą...ja to chyba też starej daty w tej kwestii i wolę takie starocie...najlepiej widzi mi się ten
http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=777924
ale to tylko dla maluszka...Z pozostałych to ponownie kupiłabym roan a z nowocześniejszych x-landera lub boldera...
Z tymi co
Glizdunia pokazała, to też mam wrażenie, że to dla niepełnosprawnych...sory za porównanie, ale ja od zawsze tak mówiłam, jak J mi dziwne wózki pokazywał
Majcia to jest agentka...na głodniaka i śpi do rana? w sumie fajnie...
Ewcik ja tam bym kupiła zupełnie inną spacerówkę...przecież ile Alunia w niej pojeździ? a przecież Wy często się przemieszczacie...za duży ten wózek, za duży...Na małych kółkach też dasz radę...
I więcej już nic nie wiem...
Podobało m się tylko stwierdzenie Micha "pan wujek"
U nas noc jak co noc...młoda je o 1 i śpi do rana...Dziś była u mnie w pracy!!1 ale zrobiła wrażenie
Teraz bawi się z tatusiem...
ja miałam akcję...mojej mamie ktoś na heyah przysłał smsa, że ma doładować za 50zł i najpierw kod wysłać smsem na dany numer...Ktoś oszukiwał i chciał żeby mu nabić konto...Zadzwoniłam na biuro obsługi i zgłosiłam...potem na policję, ale kazali osobiście więc ojciec miał pojechać. Ale ludzie są skur...

no w szoku jestem!!
Ok, lecę, bo J na 20 na tenisa, więc za pół godziny kąpiel....Młoda wstała o 17 więc będzie zaraz padnięta. Kupiłam jej mleko nan, bo ostatnio ciągle mamy problem z bebilone,m , gdyż jakoś nie ma go w sklepach...zobaczę jak ten nan będzie jej wchodził
I zmykam, zajrzę później...