ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 sie 2008, 09:16

hello

moja w nocy sie obudziła cos ok 4 i takie :ico_szoking: wiec wziełam ja do nas ululac i z powrotem do łozeczka i pospała do 7:30 wiec dzis spoko..na sniadanie wrabała cała duzo kromke chleba z masłem i twarozkiem i jeszcze mojej wazy dogryzała :ico_szoking: ale ona na sniadanie na kanapkach nic innego nie je chyba ze jajecznice lub parowke, ale szynka czy ser :ico_nienie: juz nie mowie o ogorku czy pomidorze :ico_noniewiem:
wczoraj zjadał ku mojemu zdziwieniu poł banana i jedno winogrono :ico_noniewiem:
a wczorajszy obiadek..nie było tak zle, ziemniaczki i jajeczko zasmakowało, ale marchewka :ico_olaboga: a co dzis do ziemniaczkow mam jej zapodac?

sikorka super zazdroszcze spotkania, moze kiedys Gocha zawita do Rybnika i do mnie zajrzy :ico_oczko:
doris no figurka w tym stroju kapielowym imponujaca :ico_brawa_01:
glizdunia ja obstawiam ze te nie jedzenie nabiału to chwilowe, powli znowu zacznie jesc :ico_noniewiem:
zborra goraczka taka 40 stopniowa to moze byc przy zebach, moj chrzesniak jak mu wychodziły zeby to miewał taka ale po jednej wizycie na pogotowiu moja siostra sie dowiedziała ze tylko czopki dawac z reszta wtedy lekarz tez mu tylko czopek dał i ewentualnie chłodne kapiele :ico_noniewiem:
a z drugiej strony ciekawe to ze zeby sa potrzebne człowiekowi a organizm broni sie przed nimi ta goraczka jak przed wirusami :ico_noniewiem:

czy ktoras ma ochote na :ico_kawa: ?

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 sie 2008, 09:30

CZeść Babeczki :-)

Oj na chwilę Was zostawić i już ... się spotykają :ico_brawa_01:

Doris NO Masz cel - jest nieźle było :ico_szoking: super więc trzymam kciuki za jogingi :ico_brawa_01:

i Zbora :ico_olaboga: się 5 pchają ??? A no co ??? Ucałuj czółko Hanuty!!!
a farbki chyba se kupię... na brwi hehehe :ico_oczko:

Uciekam robić racuszki moim pączuszkom :-D

A i w ramach,, że niektóre marudzą, że mnie nie widziały :ico_oczko: :ico_haha_01:

CAŁE SZCZĘŚCIE, ŻE MAMA MA DWIE RĘCE :ico_haha_01:

Obrazek

ZAGUBIENI W WINOROŚLACH

Obrazek

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

28 sie 2008, 09:38

ja sie tylko wpadłam zameldować że żyję i złożyć naszej Sikorce życzenia urodzinowe

[center]Obrazek
Kasiu Wszystko, co było Twoim marzeniem..
co jest i będzie w przyszłości,
niech nie mija z cichym westchnieniem
lecz się spełni w całości.
Wszystko, co piękne i upragnione
niech będzie w Twoim życiu spełnione
![/center]

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

28 sie 2008, 09:39

hejka z rana...
Doris,no laska bylas i jestes i nie ma sie co przed tym bronic!!!tylko zaskoczylas mnie tym zdjeciem ze slubu bo na moje oko to wygladasz na nim na starsza sporo niz jestes a wlasciwie bylas :ico_noniewiem: ...ale to juz urok makijazu i reszty....swietnie ze kieca pasuje,faktycznie pod latarnia bywa najciemniej :ico_oczko:

Zborra,w takim razie ja stawiam na zeby....ale sie Hania nacierpi przy tym zabkowaniu....chyba jak zadne dziecko na majowkach :ico_olaboga:

Lady,swietnie ze Mila tak palaszuje!!!Maya jak zaczynalam jej dawac kanapki to dluuuugo tez jadla takie z maslem tylko,potem na talerzyk dostawala plasterek sera i w koncu sie za niego wziela tez...no a potem szynke i ogorek-uwielbia ogorki!jak zaczelo jej sie nudzic to zaczelam kroic ser w kosteczki i bardziej jej sie podobaly wiec jadla...a teraz nie ruszy na samo slowo"ser"....ale niewazne...wczoraj poczytalam sklad zupki sloiczkowej i byl i ser i mleko...w sumie 19% zupki to zajmowalo wiec nie jest zle nie?no a Mila to wziela sie za owocki tez,wiec same powody do radosci!!!Maya znow odwrotnie,zrazila sie do bananow ale winogrono to moze palaszowac kilogramami.....az trzeba chowac :ico_puknij: .....no i ostatnio chetnie zjadla truskawki z ogrodka-rosna nam od plotkiem :-D bo sklepowych znow nie chciala....ale ona humorzasta nie?chyba poprostu dzieci jeszcze szukaja wlasnych smakow i przez to takie zmiany w jadlospisie wprowadzaja :ico_noniewiem:

a u nas ...wczoraj tak dlugo usypialam Maye ze sama zasnelam :ico_wstydzioch: ...obudzilam sie o 21.00 i tylko szybki prysznic ,powylaczac kompa i spowrotem do wyrka...i wyspalam sie :-D ....chyba przydaloby sie chodzic spac o przyzwoitych porach skoro mi to tak sluzy :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-08-28, 09:41 ]
Sikorka urodziny????wiec MOC najszczerszych zyczen przesylamy MY:) :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 sie 2008, 09:52

Sikorka najlepszego z okazji kolejnej wiosenki =D spełnienia marzeń, opróćz jednego - by zawsze było o czym marzyć!!!

GLIZDUNIA, no faktycznie humorzasta ta twoja panna... moja do dzis kanapeczki tylko z maselkiem... ser, szynka i warzywa są ble... ale marchew w rosole wpierdziela! surową też lubi pchrupać...

massumi, ślicznie wyglądasz :)

ladybird23, to dobrze ze Mila tak je :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-08-28, 09:54 ]
a my tzn ja Kindze odstawiłam nabiał ze względu na wysypke na nogach... moze od białka mleka krowiego... czekamy, zobaczymy... jak nie zejdzie to do lekarza... co prawda nie jest ostra ta wysypka, ale jest wiec trzeba cos zrobic.

a no i dzieki dziewczynki za komplementy :ico_wstydzioch: na tych zdjeciach mialam jakies 10kg mniej niz teraz...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

28 sie 2008, 10:51

a moja Marchewke tez bardzo lubi ale tak do obiadu jej daje rzadko bo w sloiczkach jednak sporo jej jest a nie chce przesadzic z karotenem....jak bylismy u Arka to u nich czesto je sie marchewke z groszkiem to Maya z garnka wyjadala garsciami...tez musielismy w koncu garnek chowac :ico_noniewiem: ....ona ma takie etapy w jedzeniu...jak Arek...teraz np. ciagle jadlby ryz z jakims sosem...i praktycznie co drugi dzien sobie robi-az sie obje i przerzuci sie na cos inniego :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

mamy juz postepy w ssaniu kciuka...od jakis 3 dni nie ssa go :ico_brawa_01: ...widac to byl taki pocieszacz po cycu...

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 sie 2008, 11:03

Dziewczyny!!! Dziękuję bardzo za życzonka, starość nie radość, już przestałam liczyć ile to ja mam tych wiosen :ico_oczko:
Stawiam więc narazie szybką :ico_kawusia: , bo czasu mało: obiad, ciasto, sałatka i jeszcze Karola lecę do dziadka uśpić i do tego cholernego MOPSu w kolejkę.

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 sie 2008, 11:13

sikoreczko nasza kochana wszystkiego najlepszego :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:

wiecie jaka Mila sie zrobiła cwaniara...ja jej zawsze kupuje takie musy owocowe, no bo skoro nie chce tak normalnie owcka przegryzc to chociaz w jakims deserku, a tu od jakiegos czasu poznaje ze deser owocowy a nie np danonek czy monte i nie chce i nie otworzy buzi jak jej go podoaja a jak widzi pudełko z danonka to tylko słysze " am mniam" i mlaskanie :ico_noniewiem:

teraz Mała złosnica spika, dzis jakos szybko padla :ico_noniewiem: :ico_brawa_01: ja poprasowałam zaleglosci i powsadzałam zdjecia do antyramek co zawisna na scianie na holu :-)

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

28 sie 2008, 11:14

oj Sikorko,wiec w tym szczegolnym dniu powinno Ci pojsc jak po masle !!!pozalatwiaj i wracaj cieszyc sie necikiem ...tak mi szkoda ze znow Cie nie bedzie....ale wierze ze zmotywujesz meza zeby zalatwil szybciej ten dysk :ico_oczko:

a co sie dzieje z Patrycją???tak dawno jej tu nie bylo!!

[ Dodano: 2008-08-28, 11:17 ]
Lady...no to moja ma to samo z tymi kubeczkami z danonka...ona skolei jak go widzi to ucieka,i wola nie nie i kiwa glowa ze nie zje :ico_zly:

a wczoraj wzielam jej w tesco takie deserki jakies...ciekawe czy sie skusi :ico_noniewiem: ....

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 sie 2008, 11:27

moze Majcia sie przejadła i trzeba odczekac az zateskni za tym smakiem? :ico_noniewiem:

a z marchewka u Mili to ja nie wiem czemu nie chciała, bo w rosole czy pomidorowce chetnie zje no i w obiadkach słoiczkowych tez nie wybrzydza :ico_noniewiem:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”