no to mi ulżyło ze sama nie jestemja mam to samo wlasnie jak leze na jednym boku i tez czesto ma czkawke a wieczorkiem zwlaszcza
ostatnio kopie mnie z taka siła po jajnikach ze mam ochote mu oddac
oj kochana wiem co to znaczy bo mam tak samo bol niesamowity a jak cisnie na pecherz albo na szyjke to w ogole mozna sie skrecic z bolu.ostatnio kopie mnie z taka siła po jajnikach ze mam ochote mu oddac
moj to mnie girami kopie bo nie chce mu sie obrócicA wlasnie lekarz powiedzial ze maly jest nisko glowka do dolu, ale co z tego jak nic sie jeszcze nie dzieje
czasem mi sie taka gula robi po żebrami ze nie da sie oddychaca teraz probuje chyba mi wejsc pod zebro po lewej stronie bo nie moge wysiedziec, ja mu zaraz dam
no miejmy na nadzieje, ze go nie pogoniP. dostanie dzis mixs sosow do makaronu mam chyba z trzy rodzaje mam nadzieje ze sie nie pochoruje
mi tez 2 tyg temu polozna to powiedziala i co...zaznaczyla ze to nie oznacza wcale ze niedlugo urodzeA wlasnie lekarz powiedzial ze maly jest nisko glowka do dolu, ale co z tego jak nic sie jeszcze nie dzieje
mi polozna powiedziala, ze jesli termin porodu zostal poprawiony to liczy sie ten nowy termin i wywoluja od tego nowego terminu na 11 dzien u nas. Czyli jak nie urodze do 17 to czekaja do 10 dni i jak dalej nic to na 11 dzien wywoluja porodPatia to oni wywoluja od 1 terminu czy od 2 terminu po 10 dniach????
ja sie spytalam swojej i mi wytlumaczyla, ona fajna babka wiec jak tylko cos sie pytam wszystko mi tlumaczy jest okmi oczywiscie ta moja nonono nic nie powiedziala...
nie , no mysle, ze skoro masz nowy termin to od tego nowego beda wywolywac, a masz zapisany ten nowy termin w karcie ciazy???? Bo ja mamper bedzie jak mi beda wywyolywac od 2 terminu to jest 1.10 oszaleje chyba...moze urodze w nasza rocznice slubu 6.10
hmm jak tez mam tak pierwszy termin mam na 28.09 a potem stoi taka rubryka u mnie i pisze nowy termin i pisze na 17.09ja mma napisany termin z miesiaczki i z usg
i zobaczysz wezma mi ten 2 na bank
ja juz za tydzien zaczynam praktyki przyspieszajace porod bo nie mam zamiaru czekac az mi wywolaja
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], XrumerTop i 1 gość