Pati85, hej'
ja się czuję bardzo dobrze, nawet świetnie
jutro mam wizytę u gina licze, ze mi powie że to dziewczynka
mężulek już sie zaklimatyzował i nawet podyżke dostał o 30kr więcej na godzinę

Pati tak juz urodzisz to napisz smsa, nieważne o której godzinie, mój nr masz
a wiesz juz moze czy sama będziesz rodzić czy cesarke bedziesz miała?
no to super, ze u Ciebie u Was wszystko w porzadku, i ze dobrze sie czujesz, a dla meza naleza sie

ciesze sie, ze Wam sie tam uklada, oby tak dalej.
No to koniecznie daj znac jak bylo po wizycie u gina ale nie wiem czy sie dowiesz bo chyba jeszcze za wczesnie, ja dowiedzialam sie w 16 tygodniu, no to trzymam kciuki za dziewczynke, moj Erik bedzie mial kolezanke.
No jasne, ze dam Ci znac jak tylko urodze, jak nie ja to powiem mezowi to napisze smsa, bedziesz wiedziala na pewno, a na polski numer mam wysylac czy jaki???? A mam pytanko, jakbym urodzila to czy napisalabys na forum na wrzeniowkach, zeby w razie co dziewczyny sie nie martwily, ze sie nie odzywam????
Co do porodu to nie wiem, chyba naturalny, bo nikt nic nie mowi o cesarce, a ciort tam jakos to bedzie, ale sie boje, ale nie ja jedna, jak na razie nic sie nie zanosi na wczesniejszy porod, bylam dzis u gina i wszystko jest ok, zero skurczy i brak rozwarcia wszystko pozamykane, a maly jest nisko glowka do dolu i tyle sie dwiedzialam. A cha w sumie przytylam 14 kg jak na razie i moj brzuszek ma 104 cm, a jak zaczynalam to mial 85.4 czy to mozliwe ze tylko tyle urosl????