Co do pasty to gdzieś kiedyś mówili że dzieciaczki lubią jeść te owocowe i żeby nie dawać takich i wogóle pasty używać dopiero wtedy jak umie samo wypluwać
Ja miałam dzisiaj mu kupić ale miałam przygodę, nie chciałabym żeby którejś z Was się tak przytrafiło. A mianowicie, dzwonią do mnie żebym sobie po rodzinne przyjechała bo dziś ostatni dzień (47zł, a za drogę ooło 5 mnie wyjdzie więc na miesiąc na czysto mam 42zł) do banku do godziny 13. Chciałam małego wziąć ze sobą ale już wpół było a on spał to się zabrałam i pojechałam sama a zostawiłam go z jego prababcią (lat około 80, która zresztą wytrzymuje siłami z nim 10minut max). Ale zrobiłam jeszcze zakupki siadam do auta przekręcam kluczyk a tu nic

cisza, zero odzewu samochodu, no i tak parę razy a on nic. Jeszcze telefonu zapomniałam wziąć ażeby po kogoś zadzwonić bo przecież wyskoczyłam na pół godziki tylko

jeszcze w tym stresie bo Artur głodny, jadł rano o 9-tej kaszkę i tyle (a tu już godzina po 13 chyba była) żadnego numeru nie pamiętam tylko Marcina, no to kupiłam kartę do automatu (chociaż tyle że automat tam jest ale zostało mi z rodzinnego 33zł w taki sposób) dzwonię, na szczęście odebrał ale nic mi nie powiedział co się stało więc klapa, zaczepiłam trzech gości co mi się z samochodem zrobiło i każdy inną wersję podał, to ja znowu do Marcina bo w głowie mętlik a on żebym autobusem jechała a on jak przyjedzie z pracy to coś poradzi może. No to szczęście że jechał autobus (zostało 30,30zł) ale i tak musiałam drałować jak opętana 5km w taki wiater, uszy mi ładnie przewiało

ale dochodzę do domu a babcia z małym na dworze w wózku (inaczej nie daje rady) to doszłam i odrazu jedzonko z gazu (jak wyjeżdżałam to postawiłam) i dałam jeść a on zmęczony padł spowrotem bo obudził się jak nawet nie wyjechałam z podwórka
Sie rozpisałam jakbym conajmniej urodziła drugie dziecko

ale normalnie nie wiedziałam co robić tam. Samochód stoi przed sklepem i czeka na właściciela

Dobrze że z małym nie pojechałam bo by go nieźle przewiało
[ Dodano: 2008-08-29, 14:36 ]
a i

dla Uli za papa
no jestem w szoku nadal