o jakimś niewiem???ona mowi ze za kazdym razem a bylo ich 3
no własnie dlatego pora na dziewczynkę teraz. Ile może być tych chłopaków.dzisiaj tez bylam w przedszkolu z siostrzencem i wiekszosc chlopakow byla
ja tez obstawiam dziewczynke taka adkowa, ladna by po was byla, dziewczynyno własnie dlatego pora na dziewczynkę teraz.
w pl ponoc podchodza dosyc surowo do alkoholu. ale wiecie, mi sie wydaje, ze organizm sam prosi o to, czego potrzebuje. slyszalam o setkach kawoszek, ktore w ciazy odrzucilo. ja znow praktycznie alkoholu przed 1 ciaza do ust nie bralam a tak mnie w ciazy na piwo wzielo... Normalnie trzeslam sie jak alkoholik dobrze, ze jest 0,0% bo by mi dziecko pijane wyszloJa miałam bardzo niskie ćiśnienie i sam ginke kazał pić kawkę albo kieliszek czerwonego wina.
Oj kochana odpoczęłam. Moja babcia jak się dowiedziała, że jestem w ciąży to mi nic nie pozwoliła zrobić tylko leżeć i odpoczywać.misiunia_29, cześć wypatrywałam Cię
myślę, jako zaglądacz do Was, że juz czas na listę, no i jest Was juz tyle, że naprawdę wartoMoże założymy w pierwszym poście listę kwietniówek?
misiunia_29, jak było na urlopiku?? odpoczęłaś??
a ja chce Filipa ale nikt tak nie chce wiec bedzie Adas po tatusiu.Adka ja też bardzo chciałabym dać na imię synkowi Adaś, śliczne imię. Niestety nie zgadza się z tym moja druga połowa (może na drugie).
w pl ponoc podchodza dosyc surowo do alkoholu
Dorota poronila pomiedzy Goska a Bartkiemo jakimś niewiem???
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość