ja po 4,5 tygodnia dostałam @ jeszcze dobrze nie przestało ze mnie leciec po porodzie a tu już ciota. dodam ze nie karmiłam piersią tylko przez prawie trzy tygodnie odciągałąm mleko
Ja karmiłam moje dziecko zaledwie tydzień i musiałam niestety odstawić od piersi bo dostałam gorączke i brałam leki na rozgonienie pokarmu,minęły dwa miesiące i nie dostałam jeszcze miesiączki
ja dostalam @ rowne 7 miesiecy po porodzie.....karmie jeszcze piersia,a mysle ze wysilek fizyczny troche wywolal mi @...nie wiem czy to mozliwe ale dostalam@ zaraz po tym jak nioslam Maye przez 1km i pchalam wozek pod gorke druga reką...tak mnie zalatwila ta moja krzykaczka !!padlam zrąbana po takim marszu a tu jeszcze@...
A ja chyba dziś dostałam @. Mocno zakrwawiłam po południu, teraz tylko mam brążowe plamienie. Karmie tylko i wyłącznie piersią, Martusia ma niecałe 3 miesiące. Ja się ciesze!
Anuszka Chciałam dostać, żeby wiedzieć co i jak ... wiesz, ja tam temperaturke mierze, śluz i te sprawy i wiem na czym stoje... no a jak mam jeszcze @ to mam już całkiem ułatwioną sprawę ... + inne zabezpieczenie i myślę, że nie będę conajmnien 4-5 lat!