minie minie bez obaw. Też tak miałam schudłam 2 kg a pózniej nadrobiłam na +13czy to minie w drugim trymestrze????
no, mowia, zeby sie nie upijac wiesz, ja z krainy winka i piwka do obiadu, po obiedzie, na podwieczorek i do kolacji, wiec raczej nie zabraniaja ale - wszystko w granicach rozsadku, albo rzadziej na poprawienie krazenia - czerwone wino. a takze czerwony winogron! wiecie, ze czerwony winogron ma dobroczynne dzialanie na serce, dlatego wlasnie sie poleca czerwone wino? no i najlepiej... na czczo ponoc owoce powinno sie jesc przed posilkiem, na pusty zoladek, gdyz ich rozklad nastepuje w dwunastnicy.. jesli zjemy owoce po posilku, zoladek nie zdarzy strawic pokarmu i owoce w nim fermentuja i ... zgaga gotowa. fajnie miec czasami neta, ciekawych rzeczy odnosnie diety sie czlowiek dowiadujea u Was co mowia ?? moja byla lekarka mowi ze lampka wina nawt pomze
niestety to tez moj problem, w pierwszych 4 tygodniach palilam normalnie bo nie wiedzialam ze jestem w ciazy jak sie dowiedzialam to emocjonalnie mnie odrzucilo na tydzien ale potem znowu mnie strasznie ciagnelo aleteraz tak jakos od 1,5 tygodnia to na sama mysl mnie odrzuca ale i tak chce mi sie palic ale nie paleTrudności miałam za to z paleniem ale na szczęście ten etap też mam już za sobą od ponad miesiąca nie palę (trochę silnej woli na początku potem mnie odrzuciło na szczęście) A było to trudne po 9 latach palenia
Podobnie miałam4 tygodniach palilam normalnie bo nie wiedzialam ze jestem w ciazy
Po co masz się zwalniać? Idź na zwolnienie lekarskiePodobnie miałam4 tygodniach palilam normalnie bo nie wiedzialam ze jestem w ciazy
Powiem Ci że u mnie w pracy wszycy palą, a co najgorsze wszyscy palą w biurze - nie w wydzielonym miejscu tylko tak przy swoich miejscach pracy a siedzimy w 4 osoby w jednym pokoju. Ja teraz jestem na 2-tyg.urlopie a i tak się zastanawiam aby się zwolnić. Zbyt stresująca praca i za dużo czasu mi zabiera...
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość