Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

02 wrz 2008, 17:30

karolinka nie wiem co u nany :ico_noniewiem: ,kórde dzwoniłam do niej w piatek czy w sobote kilka razy zero odzewu tylko sie poczta włanczała ,nawet jej sms wysłałam i niccccccccc :ico_placzek:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 wrz 2008, 19:26

pewnie zagoniona choc z drugiej strony na sms-a powinna odpisać :ico_noniewiem:
mam nadzieje ze U Nich wszystko dobrze :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!

02 wrz 2008, 19:39

witajcie.

Teraz nie mam czasu nawet pisać z pracy, bo normalnie mamy niezłe kongo. Zostałam się sama, bo jedna odeszła , a druga na urlopie :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: do tego ma przyjść nowa pani do pracy, zbliża się sesja poprawkowa...... A dodatkowo czeka mnie jutro rozmowa z dyrektorem :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

sensibel witaj. Śliczny ten Twój synek. Dobrze, że miałaś szybki poród, ale to co robili z Tobą po tym....... :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: to jakis koszmar. Dobrze, że wszystko dobrze się skończyło. Teraz dbaj o siebie i szybko wracaj do formy.

gozdzik biedna Julka. Na szczęście to juz ostatnie szczepienie ( na razie). Ale duza z niej dziewczynka :ico_szoking:

Becia ale Ty masz dobrze z tym spaniem. Ale coś Ci się od życia należy, w końcu można powiedzieć, że sama wychowujesz trójkę dzieci. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Karolina świetne fotki. Też w sobotę byłam w Jastarni. :-D Gratuluję pozwolenia na budowę. Powodzenia.

Miniowa witaj, powinnaś zdecydowanie częściej odwiedzać nasze forum.

Ciekawe czemu nana nas nie odwiedza. Widać po nk, że jednak bywa w necie :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

02 wrz 2008, 19:57

Melduje się i ja :-D

:ico_sorki: że od wczoraj nic nie naskrobałam ale mój mąż pojechał na noc do pracy a ja czmychnęłam do rodziców. Wrócili wczoraj z urlopu więc sobie pogadaliśmy wieczorem.

A dzisiaj od rana byłyśmy na polu bo przyjechali ogrodnicy z ogrodem robić i mała ich ustawiała :-D
Z resztą u rodziców net nie działa :ico_noniewiem:

Ale już jesteśmy w domku dzisiaj :ico_brawa_01:

sensibel sudownego masz syneczka. Hihi chyba podobnie jak Becia
się w nim zakochałam :ico_oczko:
gozdzik waga i wzrost Julii są imponujące :ico_brawa_01:
urmajo mam nadzieję że ten sajgon w pracy to chwilowe
DOMI ja cały czas mocno trzymam kciuki żeby Krzyś spokojnie zaczął przesypiać nocki :-)
miniowa witaj i zaglądaj częściej. Może jakieś aktualne foteczki uda
Ci się wrzucić ?? :-D
karolina fajne fotki. Ale widzę że pogoda Wam za bardzo niedopisała.
Gratuluje pozwolenia budowy domu

Nic zmykam. Mam w planie wieczór piękności hihi :-D Dzisiaj robie sobie full serwis. Manicure, pedicure, maseczka na twarz (bo mąż idzie spać z małą) a na koniec aromatyczna kąpiel :-D
No a jak się ze wszystkim wyrobię to jeszcze do Was zajrzę :-)

Zapomniałam się pochwalić
Emilka zrobiła dzisiaj 4 razy siku na nocnik i jednego kupsztala :-D [/fade]

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 wrz 2008, 19:59

to prawda na naszej klasie sie pojawia

[ Dodano: 2008-09-02, 20:21 ]
Emilka zrobiła dzisiaj 4 razy siku na nocnik i jednego kupsztala [/fade]
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
u nas narzie cisza nocnikowa :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

02 wrz 2008, 22:23

Czuje się bosko :-D

Pazury pomalowane --> strzeliłam sobie czarne z małym wzorkiem a co tam jak szaleć to szaleć :ico_oczko:
Wykąpałam się prawie jak w szampanie bo kupiłam sobie dzisiaj musujące kule. Po prostu rewelacja

Oglądne jeszcze CSI do końca i idę spać.

gozdzik mam nadzieję że tym nocnikiem trafiłam w dobrym momencie :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-09-02, 22:56 ]
No nic widzę że już wszystkie śpią więc ja też idę...

Spokojnej nocki i do jutra :-D

[ Dodano: 2008-09-03, 07:55 ]
Widzę że ostatni będą pierwszymi hihi :-D

Nocka spokojna, nawet pospałyśmy dzisiaj do 7.30 :-D
Pogoda znowu zapowiada się cudna. Oby tak było jak najdłużej :-)
Dzisiaj popołudniu mają wpaść do nas moi rodzice obejrzeć pokój Emilki.
Muszę zarza iść ogarnąć mieszkanko żeby jakoś wyglądało...

Ale póki co poczęstuje Was :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa:
:-D

Awatar użytkownika
urmajo

03 wrz 2008, 08:36

Witajcie.

Ja juz w pracy.

Aga dzieki za :ico_kawa: . Przyda sie, bo przede mna ciężki dzień.
Mój tata ma operację, więc bardzo sie denerwuję, do tego ta cała sytuacja w pracy. Jakby jeszcze było mało to mój synek popłakał sie dzis jak zostawiłam go w szkole. Mówię Wam koszmar, trzymajcie za mnie kciuki, bo zwariuję.
No dobra wyżaliłam się :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

A nocka spokojna, ale jak zawsze w trójeczkę.

Aga wielkie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Emilki za nocnikowanie.

No dobra lece do roboty.

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

03 wrz 2008, 08:45

witam z rańca :-)

aga graty dla emiśki za nicnik :ico_brawa_01: ,moja mała łobuzica połamała swój ,rzucając nim ostatnio ,bede musiała przynieśc od mamy,albo kupic nowy bo tam też musi być :ico_haha_01:

aga ale sie wybyczyłaś w tej wannie :-) -a co to są te kule musujące do kapieli? z jakiej firmy?

mela jeszcze spi ,ja juz obrobiłam sie z rańca :ico_brawa_01: i spadam bo brygada przyjechała remontowa ahhhhh..... znowu kupa kurzu bedzie :ico_zly: ,ale co sie nie robi dla remontu :-D

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

03 wrz 2008, 09:32

Hihi ja już posprzątałam domek, umyłam sobie główkę, lekką tapetę zrobiłam na buźke i jestem gotowa :-D
Muszę jeszcze ubrać małą i spadamy do rodziców.

urmajo trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i z Twoim tatą i z Mikim, żeby nie płakał idąc do szkoły
becia no to powodzenia przy remoncie. A co do tych kulek to ja mam z firmy Baylis&Harding. Są super ale czasem ciężko je dostać. Miałam też kiedyś z Bielendy i też były ok :ico_oczko:

No dobra to my uciekamy

Miłego dzionka marcóweczki :-)

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

03 wrz 2008, 09:50

aga ahaaaaaa to wsumie jak u was cięzko dostać to u nas tymbardziej w małej mieścinie chyba bedą nieosiągalne :ico_noniewiem:

urmajo
głowa do góry jakiśmiesiac minie zanim sie przyzwyczai ,mój starszy syn jak poszedł do zerówki tak samo było płacz i histeria uciekał za mamą kiedy odchodziła,ale to nie tylko on musi troche czasu minąć zanim sie dostosuje i pozna cała grupe dzieciaczków to normalne :-)

[ Dodano: 2008-09-03, 09:51 ]
ja właśnie robie objadek ,gularzyk sie pyrka bo mnie gozdzikowa urzekła wczoraj i smaka mi narobiła :ico_sorki: DZIĘKI CI O PANI :ico_sorki: ,żeś mnie pozbyła myślenia :ico_noniewiem: co ja mam dzis na objad zrobic? :ico_haha_01:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”