Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 wrz 2008, 14:56

doris, oj Ty nie znośna. A czemu nie na Tobie? I tak super się prezentuje :D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

03 wrz 2008, 15:33

ach witam po pracy,wszystko mnie boli....chce mi sie spac...nacharowalam sie jak wol :ico_placzek: ....5h sprzatania bez minutki przerwy...2 budynki cale zaliczone...z tym ze szlo mi kiepsko bo znow myslalam i beczalam pokatnie przez te 5h :ico_placzek:

jak wrocilam to zadziwiajace rzeczy w domu ujrzalam...a mianowicie...Maya tyle dzis zjadla ze mnie szoknelo...jajecznice z 1 jajka na szynce,pol kromki chleba,parowke-chyba 1 ale nie wiem napewno ,danonka i pol crossanta.... :ico_szoking: to duzo jak na rano nie?no i jak teraz wstala to zjadla 230ml obiadku....ufff

Lady,Ty sie nie przejmuj ze Mila robi bajzel przy jedzeniu....musi sie nauczyc jakos przeciez....ja jestem zadowolona z tego jak Maya posluguje sie lyzka i widelcem :-D ....niektore rzeczy je rekami jak np. spagetti :-D :ico_haha_01: czy chleb...no i owoce choc czasem np. arbuza dostaje w kawalkach i widelec do tego :ico_oczko:

a bylo jeszcze o pampersach do wody...no i u nas na basenie sie fajnie sprawdzily bo fakt faktem one tak nie nasiakaja jak normalny pampers bo one nie maja wchloaniac niewiadomo ile skoro sa "do wody"tylko....na plazy Maya byla w zwyklym pampie bo do wody nie wchodzila a na to oczywiscie kostium :-D .....tak wiec Lady,ja bym wziela z 5 szt. i w razie wypadu wodnego bym zakladala zeby nie bylo niespodzianek-a klimat moze roznie wplynac na Mile wiec i kupki moga byc luzne :ico_oczko:

Doris,mysle ze bardzo dobrze Ci jest w czerwieni wiec juz czekam na cala prezencje razem z bucikami!!!!!!

i reszty nie pamietam z postow...taka zmeczona jestem ze ledwo siedze...ach nie marudze juz....

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 wrz 2008, 16:08

doris, oj Ty nie znośna. A czemu nie na Tobie?
nie na mnie bo nie chciało mi sie jej zakladac, a pozatym kto mi zrobi fote w tej sukience???

GLIZDUNIA, Maya faktycznie sporo zjadła :ico_brawa_01: i co Ty tak płaczesz kochana?? głowa do góry

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 wrz 2008, 17:15

Hej!
mi odcieło internet i dopiero pan mąż naprawił...

najpierw tak...ja miałam pampy nad morzem...te kąpieluszki. i super!!! po pierwsze...one wchłaniają tylko w środowisku wodnym, więc na plażę nie radzę zakładać, bo przecieknie. A w wodzie super, no i ja bym na golaska do wody nie wzięła małej...po co ma zbierać jakieś bakterie?
Doris suknia faktycznie zajebista!!!
Patrycja dzięki...ale pewnie nie skożystam...choć wiem, że dobrze mi wszystkie radzicie. Może się zmobilizuję i jakiś dzień chociaż popołudnie ucieknę z domu...
Sikorka Ty to jesteś faktycznie wyluzowana...ale kuźwa racja, jak się ma 3chłopów w domu to się inaczej nie da...współczuję Ci teraz ogromnie, bo to cholernie ciężkie...przecież Tobie nikt tak po babsku nie pomoże...biedna nasza Kasieńka...
Glizdulka...nie płakusiaj!!! będzie dobrze, do piatku już niedaleko!

ojojoj...co jeszcze pisałyście???
o jedzeniu....moja właśnie zaczęła się interesować samodzielnym jedzeniem...i wbrew sobie będę musiąła jej na to pozwolić, bo przecież musi się nauczyć...ale :ico_olaboga: jak pomyślę że prania będzie 3razy więcej...i dom non stop w rozsypce...to mam wysypkę :ico_haha_01:

u mnie...bez zmian. To znaczy ja się tak zaciełam, że nie odpuszczę...no, może wreszcie się złamię i zacznę rozmawiać, ale nic poza tym...coraz bardziej mnie ranią jego słowa...wiem, żę to facet i nie myśli...ale do cholery...jeszcze się dobrze nie pogodziliśmy a on znów to samo zaczyna...a dziś mnie smsem przeprosił! palant...do kina mnie zaprosił...myśli, ze te suche słowa mnie nagle powalą na kolana? niech spada...lepiej niech mi spojrzy w oczy i się przyzna jakim jest dupkiem!!! zresztą...to już nie pomoże. Na razie nie widzę szans na zmianę mojego nastawienia... i jedyne emocje względem tego czlowieka to wielki zawód i niechęć...wspaniałe życie...normalnie hurra! nie sądziłam że po 2latach małżeństwa będę chciała stąd uciekać.................

idę, bo on z Hanią na dworze...pójdę do mojej córeczki...która dziś dostała klapsa :ico_wstydzioch: bo się szarpie i w ogóle jej ubrać ne mogę bo wielki ryk zaraz...nagadam się, natłumaczę a ona swoje...Bossssssssszzzzzzeeeeeeeeee....ratuj...

ok, papa, mam nadzieję, żę wieczorem mi nie odetną necika...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

03 wrz 2008, 18:14

Zborra,jak tu nie plakac jak tu w ten piatek swiat mi moze legnac w gruzach :ico_placzek: ....
oj Hanka dokazuje?no chyba ten wiek...i gadanie malo daje-przynamniej u nas malo dziala.... :ico_noniewiem:
poza tym dalej jestem zmeczona wiec dopiero za obiad sie biore...a gary dalej niepozmywane....zostawiam na jutro :ico_wstydzioch:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 wrz 2008, 18:53

No to chwale się suknia na sobie, siostra przyjechała i kazała przymierzyć, więc przy okazji zrobilam foto

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

03 wrz 2008, 18:57

no wygladasz slicznie jak dla mnie...z tym ze chyba lepiej bez marynarki bo nie tak powaznie :ico_noniewiem: ....zreszta i tak na bosaka bedziesz tanczyc,i spocona i wogole bedzie superrrrrr :ico_oczko: :ico_brawa_01:

chyba ide budzic Arka bo przydaloby sie pojechac do sklepu po ziemniaki bo jeszcze obiadu przez nie nie jadlam :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 wrz 2008, 19:05

GLIZDUNIA, marynarka na zdjeciu troche zle ulozona jest...

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 wrz 2008, 19:30

no ślicznie wygladasz doris..a ty jestes swiadkowa??

moj zrobił dzis na kolacje hot-dogi a zaraz jedziemy na basen wiec nie mam wielkich wyrzutow ze jednego zjadłam...pyszny hot-dożek :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 wrz 2008, 19:43

Doris olśniewająco po prostu!!! :ico_brawa_01:

Glizdunia no dobra, płacz...wypłacz się...czasem lepiej spodziewać się najgorszego i się potem mile zaskoczyć...zobaczysz, będzie dobrze!

Lady no przestań...wypływasz zaraz ze sto takich hot dogów :ico_haha_01: więc nie panikuj!

ja mam nerwa ogólnie...nie mam siły na Hanię...jak J wrócił to w sumie ich zostawiłam...u tak dochodziłam do nich, ale jakoś nie zwracałam uwagi...tylko się wciąż na Hankę złoszczę...dobrze, że idzie już spać...
Mama zaraz mi przyniesie piwko...mniam!!!wypiję i idę spać...........chyba...

a co się dzieje z Kate???

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”