Znow mam biegunke

Ja tez nie mam na dzis planow ale trzeba cos wykabinowac, zeby nie siedziec, wczoraj umylam okno w kuchni i zawiesilam nowa firaneczke i wyglada cudnie

Ja tez mam duzop ubranek na 56 i tez sie boje, ze jak maly sie urodzi dluzszy t

oj to tak jak ja powiem szczerze ze bardziej kupowalam to co mi sie podoba niz to co potrzebuje-bo gdybym miala to co potrzebuje zmieszcilabym jej rzecze w 2 komodach a teraz mam za swoje i nie wiem gdzie czesc upchnac-no ale jak taka wielka bedzie to czesc rzeczy zaraz wyleci na strychJa tez mam duzop ubranek na 56 i tez sie boje, ze jak maly sie urodzi dluzszy t o nawet ich nie nalozy, ale ja glupia taka jestem, ze jak wparowalam do sklepu to nie wiedzialam co brac tyle tego bylo i takei piekne
noi martus nie potrzebnie, po co sie martwisz na zapas, nie tylko ja uwazam, ze to bzdura, czytalas co napisala Osita na emigrantkach???? Glowa do gorytak sie wczoraj tymi rozmiarami mojego dziecka zdenerwowalam ze mnie cala noc brzuch bolal
niby tak...ale wiesz wczoraj jak to uslyszalam to sie lekko zakrecilamnoi martus nie potrzebnie, po co sie martwisz na zapas, nie tylko ja uwazam, ze to bzdura, czytalas co napisala Osita na emigrantkach???? Glowa do gory
oj ja tez-ale do mnie nikt nie przylatuje...staram sie zrobic ile sie da zanim urodze,bo potem zostane zupelnie sama z tym calym kramem
dziewczyny my juz na serio na koncowceAcha stawiam dzis zaczelam 38 tydzien
no nie wiemWiecie co tak sie zastanawiam nad tym co mi polozna powiedziala o kapaniu maluchow, ze teg nie robi sie codziennie, ale ja jakos nie wyobrazam sobie, nie kapac codziennie Erika to tak jakbym ja sie nie myla i szla spac, jakos ciezko mi to przychodzi, moze ja jakas dziwna jestem- nie wiem
ja juz dawn o powiedzialam Marcinowi ze ma sobie wybrac jeden obowiazek przy dziecku ktory bedzie robil sam i on sobie kompiel wybralbardzo bym chciala zeby nauczyl sie kapac Erika i odwazyl sie sam wykapac
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość