i pupcie i slodki lapki i stopeczki juz sie doczekac nie mogejak Iga bedzie miala 5 kg to bede co miala smarowac...i te faldki
doladnie chyba tyle to bedziemy wiedziec... INSTYNKTmmarta ja tez tak uwazam, ze jak nie bedzie potrzeba to nie bede smarowala, sie okaze w praniu
no mam nadziejedoladnie chyba tyle to bedziemy wiedziec... INSTYNKT
o to nie ladnie Twoj maz planuje nalezy mu sie za to klaps w tyleczek...... wiesz martus mozesz przeciez odciagnac melczko i zostawic np mala ze swoja mama ja na pewno wykorzystam moja kilka razy tym bardziej, ze ona na pewno bedzie chciala miec Erika dla siebie i gdzies sie razem z mezem wybierzemy na kilka godzinek- z tym to nie bedzie problemuPatibo m juz ma plan ze on sobie pojedzie do PL i z kolegami calymi dniami bedzie siedzial a ja niedosyc ze mala bede miac na glowie(no sporo chetnych jest zeby sie nie zajac-ale przez karmienie bede uwiazana)to jeszcze do jego matki mam jezdzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie ma takiej opcji
oj ja tezjuz nie moge sie doczekac bycia mama!!!!!!!!!!!!!!!
nie no wiem ale wjesz jak ja slysze ze on nie bedzie spal u mnie razem z mala zeby nie robis tloku... o nie nie on sie bedzie po nocach bawil a ja dziecko bede usypiac...raz nie ma problemu niech idzie ale bed przesadywiesz martus mozesz przeciez odciagnac melczko i zostawic np mala ze swoja mama ja na pewno wykorzystam moja kilka razy tym bardziej, ze ona na pewno bedzie chciala miec Erika dla siebie i gdzies sie razem z mezem wybierzemy na kilka godzinek- z tym to nie bedzie problemu
oj kochana chyba kazda mama tego chce, na pewno tak bedziechce zeby moje dziecko za kilkanascia lat stwierdzilo ze mialu udane dziecinstwo ze jest szczesliwa i ze bardzo kocha swoja mamusie
nie no jasne, ze raz moze sobie isc z kolegami opic ze coreczka jest na swiecie, ale nie caly czas a Ty siedziesz sama z corka w domu, tak to nie kochana, nie pozwol na to, bo jak raz pozwolisz to juz bedzie lazil zawsze, niech wie, ze jego miejsce jest przy rodzinieo nie nie on sie bedzie po nocach bawil a ja dziecko bede usypiac...raz nie ma problemu niech idzie ale bed przesady
no to super, nawet do kosmetyczki bedzie mozna wyskoczyc czy fryzjera albo na miasto na zakupki- na ciuszkikurde ja Ci powiem ze ja z moja mam czy siora zostawie mala bez problemu...
no wlasnie juz sobie myslam bo przeciez prezenty trzebabedzie pokupowac...a ja mam spora rodzinke...i troche czasu bede musiala spedzic z dzieciakami mojej siostry-bo szczegolnie jej corka zapatrzona we mnie jek w obrazek co ja powiem to swiete i jak tylko moja siostra cos jej powie co jest nie po jej mysli to ona zaraz mowi ze cioci marcie sie pozali i ze chce do cioci do anglii...nawet do kosmetyczki bedzie mozna wyskoczyc czy fryzjera albo na miasto na zakupki- na ciuszki
ciezko bedzie bo dzisisjsze czasy nie sa dobrymi na wychowywanie dzieci...ale trzeba dac radeJa duzo myslalam nad wychowaniem naszego synusia i bede sie starala jak tylko moge wychowac go na porzadnego mezczyzne, nie bedzie to latwe ale z pomoca meza mam nadzieje, ze damy rade
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość