ania0709, ale mieliściw wczoraj dzień! Trzymam mocno kciuki,żeby wszystko było dobrze!!!
eve- sto lat dla Szymusia!
mama_zuzi1980, zdjęcia będą na pewno, tylko nie prędko, bo jeszcze nawet się nie zapisałam do fryzjera

dobrze że kogoś zawołaliściew skrzynce coś się rozłączyło!!!
no i superBedzie ten model
i skąd oni biorą te siłya mały dalej chciał szaleć![]()
oj rozumiem, a takie uczucie potrafi zdołowaćbo on nie ma czasu, non stop w robocie i czuje sie strasznie samotna
no to życzę i trzymam kciuki żeby się udałoobiecal mi za tydzien wyjazd w gory
a co Twój K. na takie wizyty?a ten wszedl nawet nie wiem kiedy
hihi, ja tez przed siwtami farbowanko na blond robie. Same blondyny beda rzadzic haha na wrzesniowkachEwasiek, Trzymam kciuki żebyś przetrwała w pracy, włoski masz super ja też przed świętami rozjaśniam.
tak mi kazal dawac 3 dni pozniej 2 dni po 10 a dalej po 5
MAMOZUZI już po spiralce, szybko melduj czy bardzo Cię bolało i czy ok wszystko
Dziewczyny naprawde spoko !!! To nawet nie nazwalabym bolem, tak jakos leciusko zaklulo, ale ja typ panikary nawet nie zdarzylam sie wytraszyc i juz koniec. Nie wiem kiedy nawet mi ja zalozylaNo i ja czekam jak z ta spiralka,
Nell byla zdzwiwiona kto jej powietrze zabiera i nawet nie rzucala sie. Za to jestem w szoku jak potrafi usteczka zacisnac jak jej chce syropki dac. Skubana malaa jak Nell reaguje na fridę, jak jej odciągasz, bo mój to się wyrywa a silny jest skubany
Noo, kobietko, ulzylo mi, bo ja myslalam ze ty w 1 podstawowki uczysz i sie wystraszylamEWASIEK to Ty w gimnazjum uczysz?
kochana, jak ja cie rozumiem. Ale juz jest lepiej tak? A tego kolezke S. to sobie popros na boczek i powiedz ze odwiedziny do godziny 17.00 a potem Krzysiu ma rodzine. Krotko i na temat bo faceci to czasem tacy tepi sa ze szok.bo on nie ma czasu, non stop w robocie i czuje sie strasznie samotna,
dzis pózniej z pracy wróciłam bo byłam wpłacić zaliczke na wózek (żeby go nam nie sprzedali) a męzu jutro jedzie po odbiór
jak widac na kazdego przychodzi pora nawet na grubaskichyba wam nie mówiłam...Darek już prawie sam się przewraca na brzusiio a jak już się przewróci to próbuje łapać pozę do raczkowania czasem mu się uda tylko ruszy się do tyłu
Mamo Zuzi pewno ze mozemy sie pochwalic naszymi planami, chociaz ja jestem przerazona. Sprzatanie zaczynam w przyszlym tygodniu.
hihihi, daj spokoj Dominisiuno DOMINISIA i MAMOZUZI to się chwalcie bo mnie już ciekawość zżera
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość