Oj u nas to niepredko pewnieWrzesień!!!! Czy już urodził się jakiś dzidziuś???
![n :ico_placzek:](./images/smilies/xx_placzek.gif)
![n :ico_noniewiem:](./images/smilies/xx_noniewiem.gif)
Wlasnie anuszka,tez pewnie nie robilas,ja kurcze nigdy o tym nie slyszalam wczesniej,ale wlasnie przeczytalam jakie to niebezpieczne.Dla mnie jest za pozno bo badanie wykonuje sie do 37 tygodnia ciazy pozniej jest niewiarygodnea to badanie czmeu robisz? tak dla bezpieczenstwa czy masz podejrzenie
Rozumiem Cie doskonale,kazda godzina na wage zlota.Rany jak mi sie dluzy,zwariowac moznaMoja Zuzanka jest wagą-24 września. A "prawie" była panną- miałam skierowanie do szpitala na cc na 21,ale mnie nie przyjęli, bo nie było miejsca i odesłali do domku na weekend, wyobrażacie sobie jaka byłam zła. Tak się nastawiłam,że za chwilę będzie Zuzia, a tu kicha.
Ja zupelnie nie pomyslalam o znaku zodiakuciekawe czy bedzie wiecej panien czy wag? ja jestem z 23 wrzesnia i to pierwszy dzien wagi
no nic nie podejrzewam ale jak juz zamowilam test to zrobiea to badanie czmeu robisz? tak dla bezpieczenstwa czy masz podejrzenie?
jak 2 termin sie sprawdzi to ja sie zalapie do tego 37 tcDla mnie jest za pozno bo badanie wykonuje sie do 37 tygodnia ciazy pozniej jest niewiarygodne
Bede o tym myslala codziennie pewnie
jezu -to normalnie masakraMoja Zuzanka jest wagą-24 września. A "prawie" była panną- miałam skierowanie do szpitala na cc na 21,ale mnie nie przyjęli, bo nie było miejsca i odesłali do domku na weekend, wyobrażacie sobie jaka byłam zła. Tak się nastawiłam,że za chwilę będzie Zuzia, a tu kicha
,jak dlugo bede musiala zrzucac moje 20 kilo........
O to bym musiala zastosowac wariant znany nam obumyslisz ze dlugo...ja sobie robie nadzieje ze 3 miechy
10 peknie lakko nawet 15 mowie Ci ja od pazdiernika wracam do bieganiaO to bym musiala zastosowac wariant znany nam obu A to dla dziecka nie najlepsze Sie okaze kochana,mam nadzieje na swieta wygladac jak czlowiek,bo na razie ,mam odruch wymiotny na swoje odbicie w lustrze
Ide wylozyc swoje serdelki,bo mi znow puchna :ico_noniewiem:Odezwe sie troszke pozniej
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość