nikt nie wierzy, że to 6 miesiąc

raczej 7 jesli jestes w 30tc

a ile wazysz do wzrostu?? no, pokazalabys tez zdjecie i ocenimy

choc duzo dziewczyn malo tyje, zapytaj zirca
zirca, tutaj ja tez nie widzialam polki ciezarnej, ale to dlatego, ze polonia jak na tak duze miasto nie jest duza

ogolnie, roznie to bywa jesli chodzi o zachowanie, ale ... bardziej wstydze sie przyznac jak slysze pana polaka niz pania polke

wszedzie tylko k...a i ja p..e - to o czym ja mam z tymi ludzmi rozmawiac?????? no i ... ostatnio tekst w supermarkecie. bylo od grooooooma ludzi, na tyle, ze po prostu robily sie korki w przejsciach

bo jak ktos z wozkiem stanal, z drugiej strony na chwile ktos przyblokowal to amen. w kazdym badz razie byla grupka polakow, 4 osoby (w tym jedna dziewczyna). stanela babka z wozkiem sklepowym, za nia jakas inna z wozkiem z dzieckiem chciala ja "wyprzedzic" i zrobil sie korek... na to panna: no zesz k...a, nie zrozumiem tych po...ch hiszpancow, gdzie sie gruba k..o pchasz, nie widzisz, k..a, ze nie ma jak przejsc??? mnie zatkalo, a jej kolega odpowiedzial: widzisz, jestes tutaj za krotko, te wszystkie po...ance sa takie, grube k...y, bezmozgowce, k...a wychowania tutaj to nie ma!!! - to wszystko mowili, popychajac mnie do przodu... wkurzylam sie, odwrocilam i odpowiedzialam (po polsku

): wiecie, k...a, po..ane polaczki mnie k...a wk..aja bo je...ani nawet jezyka nie znaja a k..a wszystko wiedza i kultura na boki sypia!!! zatkalo ich, dali nura - tak w tyl zwrot
nie wiem co to za moda, zeby jak najwiecej przeklenstw w zdaniu zawrzec... to wtedy jest chyba poziom, nie???
shoo, w Ikei sa karuzele, nie ma lezaczkow. ale cena fisher price´a mnie zatkala.. w toys´r´us to 77€, kiedy w pl to 140 zl na allegro!!! (ok 40€)