blumek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

04 wrz 2008, 20:10

Ja zrobie jak Anetka29, :) poznacie mnie po loginku :) biore sie do pracki

[ Dodano: 2008-09-04, 20:19 ]
juz powysylałam wam zaproszonka :) piekne foty macie :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-09-04, 20:20 ]
A WY BESTIE, NA NK SIDZICIE :ico_brawa_01:
a my mamy niespodziewanego goscia na nocleg :) extra, remont, my w salonie na podłodze a gosc w sajgonie w pracowni hihihih

Awatar użytkownika
#ania#
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

04 wrz 2008, 20:21

Betka.. mój P stwierdził, że najpierw musi z Tobą porozmawiać zanim się zdecyduje na wypożyczenie.. więc na jego prośbe podaje jego nr gg 9240695 ;-)

Kobietki dodałam Was już na NK ;-)

Ja cały czas leże i już mnie tylek zaczyna boleć..ale co zrobić.. kwitne nadal..

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 wrz 2008, 20:21

blumek, Kaśka tak ?? :ico_oczko:

blumek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

04 wrz 2008, 20:22

#ania#, - kwitnij kwitnij, ja tez leze :) Bo dzis przesadziłam ze smiganiem :(

Awatar użytkownika
#ania#
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

04 wrz 2008, 20:29

Normalnie po tygodniu to przytyje ze 3 kg i zapuszcze korzenie.. Ale i tak jest lepiej bo przynajmniej spie normalnie w nocy, ale od wczoraj P śpi w sypialni, a ja na materacu w salonie, jakoś mi wygodniej samej, chociaż mam ogromniaste wyrzuty sumienia, że on tam sam.. ale jeśli mam spać, to niestety przynajmniej na razie sama.. Na seksik i tak mamy szlaban puki co.. a szkoda bo akurat teraz tak bardzo mi się chce :-)

Awatar użytkownika
betka
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

04 wrz 2008, 22:05

#ania#, ach ty ty... tez masz ochoty na jakies przytulance :-) ja jakos zyje bez, i wcale mi sie nie chce!!! dziwne ale jakos tak.... Tez musze sie polozyc, bo ostatnio malo leze i az mam wyrzuty...

U nas leje. Nawet pioruny wala :ico_szoking: niech popada bo cos mnie glowa dzis bolala....moze wlasnie na ten deszcz mnie tak rozbolalo moje lebsko!! :ico_sorki: :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-09-04, 22:13 ]
blumek, kasiu :-) rzeczywiscie brzuszek mialas malenki. I masz nie duzy :-) ale chudzinka z ciebie wiec i brzuszek nie urusl za duzo!!! ale w ogole bardzo ladnie wygladasz!!! Zreszta tak jak Asia Ania i Ola :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-09-04, 22:15 ]
blumek, zapomnialam dodac - kotek cudowny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! poprostu :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 wrz 2008, 22:32

ja jakos zyje bez, i wcale mi sie nie chce!!!
ja tak miałam jak byłam z córą w ciąży a jak w brzuchalu byli chłopcy to mogłam cały czas :ico_oczko:
a widziałyście mój brzuchal mam parę fotek i nie wiem czy wam pokazywałam :ico_noniewiem: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
#ania#
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

04 wrz 2008, 23:23

Zupelnie bez?? Jakoś sobie nie wyobrażam, chyba bym nie wytrzymala.. My mieliśmy przerwe na samym początku jak plamilam, po za tym P byl świeżo po operacji i nie chcialam go jakoś barzo ekspluatować, balam się ze może mu zaszkodzić.. Kolejna przerwa jest teraz.. wlaściwie to ginka nic nie mówila, żeby się powstrzymywać, ale jakoś mam stracha, przeraża mnie nie tyle skracająca się szyjka, co to cholerne rozwarcie.. i teraz też mam stracha, że taki seksik nawet delikatny móglby wywolać poród, więc nici.. Jak się tak dzisiaj zastanawialam to od samego początku ciąży plotlo mi się w glowie, że urodze szybciej.. no i teraz mam... ale w przesądy z wyprawka nadal nie wierze, bo co mają zakupy do rozwarcia??wg mnie zupelnie nic.. Zmykam spać.. P już śpi odgodzinki tylko slysze jak się przekręca na lóżku, mam wyrzuty sumienia, że on tam, ja tu..ale tak mi wygodniej.. Chociaż nie spaliśmy osobno nawet w chwilach największego kryzysu w naszym związku.. ale czego się nie robi dla Maluszka..

Awatar użytkownika
betka
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

04 wrz 2008, 23:32

#ania#, ja tez juz ide spac. Padam... dzis jakas taka pogoda byla wyczerpujaca. A poza tym 2 ostatnie dni wstawalam wczesnie (a nie tak jak zwykle o 10-11)
ale w przesądy z wyprawka nadal nie wierze, bo co mają zakupy do rozwarcia??wg mnie zupelnie nic..
ja tez tak uwazam. W przesady staram sie nie wierzyc. Szczegolnie te zwiazane z ciaza!!! ale jakos lancuszka od poczatku nie nosze, ani niczego na szyi... ten jeden przesad mnie przeraza :ico_olaboga: ale poza tym nie wierze w to wszystko co mi opowiadaja (nie bede pisac co zeby ktoras przypadkiem nie zalapala) :-)

Dobrej nocki ciezarowki!!!!!!!!! :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
#ania#
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

05 wrz 2008, 07:29

betka, to mniej więcej tak jak ja chociaż ja lańcuszek zdjęlam bo mi jakieś uczulenie wyskoczylo, pierścionki też, bo palce mi puchna. ale jak oststnio uslysalam co moja ciotka mowila na temat kolek, to się przerazilam.. Otórz po pierwsze stwoerdzila, że p pierwsze to nie kolki, tylko jakieś zauroczenie i najlepiej jest wykąpać dziecko w zimnej wodze, doslownie lodowatej, a później 10 razy przenosić dziecko nad ogniem i odmówić prrzy tym Zdrowaś Mario i podobno efekt mórowany zauroczeni mija.. Dobre sobie.. w życiu w to nie uwierze..

Ja dzisiaj nie śpie od 6 jakoś nie moge.. bylam na chwile u P poprzytulać się, ale niewygodnie mi tam, więc wrócilam na materac.. Jakoś dziwnie się czuje dzisiaj, mam napięty brzuch, boli mnie kość lonowa, maly szaleje od 6..

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”