dziewczyny jestem...jestem zdrowa...znaczy sie raka skory nie mam...dziekuje Wam baaaardzo za wsparcie..nawet nie wiecie jak mi ulzylo,ale swoje przeszlam i nikomu nie zycze

....jak mi nerwy puscily to az z glodu obiad w tesco sobie kupilam

......
wiec tak,dluuuugo czekalam do tego lekarza ktory jest naprawde konkretny...pierwszy raz tu na takiego trafilam...taki co obejrzy dokladnie i wytlumaczy skad sie wszystko bierze i wogole...siedzialam jak zakrecona bpo anglik i tak ladnie sie wyslawial ze wszysto zrozumialam-nie co ten poprzedni ciapaty...taki wrrrr.....no i ogladal dokladnie przez swoje urzadzonka i mowi ze rak to nie jest,nie wie co dokladnie ale mam to zostawic i nawet nie patrzec przez conajmniej 6tyg.......ze ta masc to zbedna byla bo pewnie nic nie zmienila...no i ze wszystkie te moje objawy sa wynikiem zakonczonej dawniej ciazy i okresu karmienia...ze takie roznite zmiany na skorze sie po ciazach wlasnie dzieja....i jak co to zawsze moge przyjsc sprawdzic jak sie niepokoje....i wogole byl taki pewny tego ze to nic groznego ze pomimo moich setek pytan i wogole....cierpliwie wysluchal i odpowiedzial dokladnie....wiec moje cialo teraz sie po ciazy normuje dokladnie i moge sie spodziewac tego typu dziwnosci

....tak mi ulzylo,bo widzialam ze ogladal dokladnie a nie jak poprzednik nawet sie nie zblizyl

musze zapisac gdzies jego nazwisko i jakby co to zawsze sie do niego bede wybierac...a tamtego to nie wiem czemu mi polecali
ogolnie to zrobilismy gigantyczne zakupy bo taka radosna bylam ze nawet nie wiem co do koszyka wkladalam

ach brak mi slow na to wszystko.....jeszcze raz dziekuje wwasm dziewczyny ze se martwilyscie!!!i dobrze chyba ze nie zdazylam nic mamie powiedziec bo tylko by sie denerwowala

....nawet to ze leje non stop mi nie przeszkadza

...chyba powodzie u nas beda....
[ Dodano: 2008-09-05, 19:52 ]
a tu mi sie podoba kilka modeli
http://www.gap.com/browse/category.do?cid=8769