Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 wrz 2008, 20:34

no dzis pustka tak czekam na was i nic;|

ale mi ciezko zaczyna sie coraz gorzej juz 70 kg... i na dodatek nie rosne w tylku i w nogach tylko brzuch.... przez ostatnie 2 dni mnie tak wywalilo wygladam na 7 miesiac;/ ehhh ja nie wiem jak przezyje te 4 miesiace a co najgorsze dzis pewnie tez mnie wywali to zwlaszcza w nocy ehhh ide zaraz spac... dostalam mp3 bo maz zalozyl karte w carrefour bede miala je na uszach jak bede rodzic haha nie no ale chociaz czas mi zajmie

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

06 wrz 2008, 20:50

no cos dziewczynki sie ulotniły...zostałyśmy milutka same....

[ Dodano: 2008-09-06, 21:25 ]
ide sie położyc bo cos mnie brzuszek boli :ico_placzek: :ico_placzek:

[ Dodano: 2008-09-07, 08:20 ]
i widzę ze znowu ja sama na posterunku..ja dzis mial cieżka noc cos mnie brzuszek bolał..obudzila sie po 3 i nie moglam zasnac..glowa mnie boli jak....ale dzis jedziemy do mamuni na objadek wiec leniuchuje i nic nie robie..od jutra zaczynamy porzadki :-D

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

07 wrz 2008, 08:44

Hej Dziewczyny.Cos nam kiepsko to pisanie szło wczoraj,pewnie dziś będzie podobnie bo znów pięknie za oknem :ico_brawa_01: Jak tam plany na niedzielę?
Ja idę do mamusi na obiadek a potem na jakiś spacer,trzeba korzystać z pogody póki jest ładna :-D
Miłej niedzieli:)

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

07 wrz 2008, 08:44

hej hej :-)

Marcia77, ja jestem :-)

wstałam po 12 godzinach spania i doczytałam Was :-) :ico_brawa_01:

dziękuję za trzymanie kciuków za mnie i za moją Pestkę i za wszystkie miłe słowa :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Sandrusia, gaga, zaraz postaram się pozmieniać Wam suwaczki na pierwszej stronie - no i gratuluję poznania płci :ico_brawa_01:

Marcia77, gratuluję zaręczyn :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Milutka, fryzurka i pazurki suprr

te sweterki, które zamawiacie boskie, niestey ja to bym się w nie nie zmieściła, więc ryzykować nie będę

Secret, niestety, dopadł mnie atak kolki nerkowej :ico_zly: , miałam już dwa razy coś takiego i bez ciąży to kiepsko znosiłam, ale lekarz dowałał bardzo silne leki i po 4 dniach byłam, jak nowa.. a tutaj niestety, na ciężarne chuchają - dostałam mnóstwo kroplówek nawadniających (jako naturalny sposób na przepłukanie nerek), dopiero na drugą dobę antybiotyk, jak juz się upewnili, że to nie organizm odrzuca ciążę, bo jak to usłyszałam to mało co nie zemdlałam...
teraz jest coraz lepiej, już nawet siedzę półgodzinki i nie boli zbytnio, ale musiałam wstać, bo głodna byłam... schudłam kilka kg od wtorku, ale to pewnie dzięki wymiotom, bo od wtorkowego popołudnia wymiotowałam długo i często :ico_noniewiem:
najdziwniejsze jest to, że cholernie dbam od kilku lat o nerki (od tego pierwszego ataku), a już teraz w ciąży to jobel, między innymi dlatego nie piję gazowanych świństw, bo powodują zatykanie kanalików nerkowych, ciepło się noszę itd, a tu jak na złość...

usg mi zrobili w tym szpitalu od razu, powiedziałam tylko w środę rano na obchodzie, że miałam mieć usg szczegółowe w innej klinice i od razu kazali mi o tym nie myśleć, a po 15 minutach przyszła położna i poinformowała mnie, że będę miała zaraz tam usg :-) heh.. opisać się nie da, jak byłam szczęśliwa.. to serduszko z 4 komorami na zwolnionym tempie obrazu wyglądało, jak mały, nieporadny motylek... przedsionki widziałam oba, jak pracują, także jestem spokojniejsza o niebo i piekło razem wzięte... poryczałam się tam tym kobietom, ale nie mogłam się powstrzymać...

no nic :-) teraz mam nadzieję, że jak mi się skończą te bóle w nerce to juz będę miała spokój do końca :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: bo już mam dość sensacji i nerwów...

ogólnie Wam powiem, że pierwszy raz byłam w szpitalu w Szkocji, i to dokładnie w tym, gdzie będę rodziła. Bardzo mi się tam spodobało: warunki komfortowe, obsługa rewelacyjna, a mam porównanie z Polską... jak mnie wypisywała położna to pytała, kiedy się widzimy, ale umówiłyśmy się na styczeń dopiero :-)

noo, mam nadzieję, że nadrobiłam nieobecność :-)
i że już będę częściej :-)

miłej niedzieli Styczniowe Brzuchatki :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

07 wrz 2008, 08:54

noo, mam nadzieję, że nadrobiłam nieobecność :-)
i że już będę częściej :-)
super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
duuuuuuuuuuuzzo zdrówka Ci życzę :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

07 wrz 2008, 08:56

duuuuuuuuuuuzzo zdrówka Ci życzę :ico_haha_01: :ico_haha_01:
dziękuję :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :-)

[ Dodano: 2008-09-07, 08:57 ]
pierwszą stronkę też już zmieniłam :ico_brawa_01: suprr to wygląda :-)

Kobietki, które juz znają płeć - jakby juz się Wam imiona dzieci wyklarowały to dajcie znać, ja z chęcią pozmieniam na suwaczkach :-)

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

07 wrz 2008, 09:00

anankedzięki temu ze szukałm jakis informacji o Twoim stanie zdrówka i dzidzi znalazłam kolejny fajny wątek do kt wczesniej nie zagladałam :-D :-D

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 wrz 2008, 09:02

ananke, fajnie ze wrocilas!!! z nerkami niestety to nie przelewki wiem tez cos o tym.... kuruj sie kochana

ale ladna pogoda nic mi sie nei chce musze pozmywac gafry jak ja tego nie lubie;/

Ananke moja bedzie miala na imie Klaudia :P wiec mozesz zmienic ide chyba dzis leniuchowac ehh zadnych planow nic a ni ... a na klotnie mne z mezem zbiera ze szok:D

a fasola dzis spokojna ...chyba przez to ze od wczoraj nie moglam sie zalatwic dopiero dzis ruszylo

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

07 wrz 2008, 09:03

a na klotnie mne z mezem zbiera ze szok:D
a co takiego zrobił??

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

07 wrz 2008, 09:06

anankedzięki temu ze szukałm jakis informacji o Twoim stanie zdrówka i dzidzi znalazłam kolejny fajny wątek do kt wczesniej nie zagladałam :-D :-D
no i suprr :-) i dziękuję za troskę :ico_sorki:
noo, ja na przysłowiach już długo siedzę :ico_brawa_01:
Ananke moja bedzie miala na imie Klaudia :P wiec mozesz zmienic
to wiem już długo, dlatego od początku masz tam suwaczek z imieniem :-)

ja to chyba się zasiedziałam troszkę i zaraz mykam do wyrka, ale mam nadzieję, że się podniosę jeszcze dziś :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”