wiesz, ja pisalam ananke ze mialam baaaardzo podobny przypadek i JEST TO NORMALNE. bo zeby zobaczyc zastawki w tak malutkim sercu, czasem jest po prostu niemozliwe (ze wzgledu na przeklamania usg). widzisz tylko dwie komory, nie widzisz zastawek i nie wiesz, czy przedsionki sa oddzielone zastawkami czy nie. wtedy badanie trzeba powtorzyc za tydzien - dwa, bo dziecko podwaja praktycznie swoje wymiary i serduszko jest lepiej widoczea tej twojej lekarce co stwierdzila ze dziecko ma 2 komory wyrwala bym nogi z d...
u mnie też święto - Norbert ma wolne od szkoły i odczuwa z tego powodu rozgoryczenie... heh.. to się wynudzimy oboje w domkua do tego jutro tutaj tez swieto. nuda, nuda i nuda...
noooootakie badania najlepiej wykonywać po 22 tygodniu do 24, właśnie po to żeby uniknąć takich przykrych niespodzianek
Kochana, dziękuję za zrozumienie... tego bólu serio nie da się porównać z żadnym innym.. przy porodzie nawet jak cholernie boli to przynajmniej po jakimś czasie widać dlaczego boało i mija, a tutaj...ananke, to jutro sie razem ponudzimynawet nie wiesz, jak mi cie szkoda z ta nerka... ufffff
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], MitziAltere, PalmaKaply i 1 gość