witam Madziu dziękuję i mam nadzieję że pomoże po praniu plama jest delikatniejsza ale nadal ją widac , potraktuję ją rozpuszczalnikiem, mam nadzieję że nie zastanę szmaty
Ja dziś sałatki do słoików robię przetarłam 12kg. warzyw ale będzie pychotka na zimę.
Jeszcze tylko muszę słoiki wyparzyc i popakowac no i jeszcze zagotowac .
Mała śpi , u nas się przejaśniło może ją do wózia wpakuję i przejdziemy się , choc szczeże mówiąc padam , mój ślubny chory jak tak dalej będzie jutro idzie na l-4 i będę miała dodatkowe dziecko ,to najgorsze(czyli mojeg M) nie znośny jest jak jest chory
Co do jedzenia Madziu to ja też zauważyłam że mała jakoś mniej je od piątku no i buzi tak szeroko nie otwiera jak zawsze .Takie dziwne przeczucie mam że może ją gardło boli
No i jeszcze coś zaobserwowalam po każdym posiłku prezęcik szczela w postaci kupki , nie wiem czy to normalne tak często żeby szła (czyli 2-3 razy na dobę) dośc luźno .Trochę schizy mam teraz różne takie choróbska króżą że chyba się z nią przejdę do lekarza niech ją sobie zobaczy , a może ja po prostu panikuję i zchizuję
Madziorka wracaj tu już z tych baletów dośc się naodpoczywałaś
[ Dodano: 2008-09-08, 17:00 ]
Powiem wam jeszcze że wróciłam znów do szydełkowania jakoś to mnie uspokaja, małej szalik robię i czapę na zimę